Denizli'de asker uğurlamada izdiham yaşandı!

DENİZLİ 02.11.2018 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de asker uğurlamada izdiham yaşandı!

Denizli'de, bu yıl vatani görevini yapacak 98/4 tertip asker adaylarını uğurlama töreninde, otogar girişinde uzun kuyruklar oluşurken, otogar içinde de izdiham yaşandı.   Bu nedenle trafik durma noktasına geldi. Asker uğurlamaları nedeniyle Denizli Otogarı'nın girişinde uzun kuyruklar oluştu. Askerlerin uğurlanması için oluşturulan uzun konvoylar, İzmir-Ankara ve Antalya yollarında  trafik akışını engelledi.   Vatani görevini yapacak olan 1998/4 tertip asker adayları konvoylar halinde Denizli Otogarı'na geldiler. Bazı gençler, hareket halindeki otomobillerin camlarından dışarı sarkarken, bazı gençler ise ellerinde Türk Bayrakları ile slogan attı.   Davullu zurnalı asker uğurlamasında anne adayları vatani görevini yapacak olan evlatlarının arkasından gözyaşı döktüler.  Bazı vatandaşlar, izdiham ve üzüntüden dolayı baygınlık geçirdi. Vatani görevini yapacak olan asker adaylarının uğurlama töreninde istiklal marşı okundu, "En büyük asker bizim asker" şeklinde sloganlar atıldı.  Denizli Otogarı'nda dualar eşliğinde uğurlanan asker adayları yurdun çeşitli yerlerinde vatani görevini yapmak üzere  yola çıktı.    

Denizli'de, bu yıl vatani görevini yapacak 98/4 tertip asker adaylarını uğurlama töreninde, otogar girişinde uzun kuyruklar oluşurken, otogar içinde de izdiham yaşandı.

 

Bu nedenle trafik durma noktasına geldi. Asker uğurlamaları nedeniyle Denizli Otogarı'nın girişinde uzun kuyruklar oluştu. Askerlerin uğurlanması için oluşturulan uzun konvoylar, İzmir-Ankara ve Antalya yollarında  trafik akışını engelledi.

 



Vatani görevini yapacak olan 1998/4 tertip asker adayları konvoylar halinde Denizli Otogarı'na geldiler. Bazı gençler, hareket halindeki otomobillerin camlarından dışarı sarkarken, bazı gençler ise ellerinde Türk Bayrakları ile slogan attı.

 
Davullu zurnalı asker uğurlamasında anne adayları vatani görevini yapacak olan evlatlarının arkasından gözyaşı döktüler.  Bazı vatandaşlar, izdiham ve üzüntüden dolayı baygınlık geçirdi. Vatani görevini yapacak olan asker adaylarının uğurlama töreninde istiklal marşı okundu, "En büyük asker bizim asker" şeklinde sloganlar atıldı.  Denizli Otogarı'nda dualar eşliğinde uğurlanan asker adayları yurdun çeşitli yerlerinde vatani görevini yapmak üzere  yola çıktı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.