Sobadan sızan gazdan iki kişi zehirlendi

DENİZLİ 02.11.2018 - 11:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sobadan sızan gazdan iki kişi zehirlendi

Denizli Buldan İlçesi'nde sobadan sızan gazdan etkilenen iki yaşlı kadın zehirlendi. Haber verilmesi üzerine iki yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.   Olay Buldan İlçesi Turan Mahallesi'nde bir evde yaşandı. edinilen bilgiye göre; Türkan Çimenci adlı yaşlı kadın misafirliğe geldiği komşusu Saadet Başbülbül ile öğle saatlerinde otururken sobadan sızan gazdan etkilenerek zehirlendi. Eve daha sonra gelen Saadet Başbülbül’ün yakınları durumu fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi.   Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ilk tedavileri yapılan iki yaşlı kadın daha sonra Denizli’ye nakledilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.   Her iki yaşlı kadının hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.   Kaynak: Buldandayasam.net  

Denizli Buldan İlçesi'nde sobadan sızan gazdan etkilenen iki yaşlı kadın zehirlendi. Haber verilmesi üzerine iki yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı.

 

Olay Buldan İlçesi Turan Mahallesi'nde bir evde yaşandı. edinilen bilgiye göre; Türkan Çimenci adlı yaşlı kadın misafirliğe geldiği komşusu Saadet Başbülbül ile öğle saatlerinde otururken sobadan sızan gazdan etkilenerek zehirlendi. Eve daha sonra gelen Saadet Başbülbül’ün yakınları durumu fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde ilk tedavileri yapılan iki yaşlı kadın daha sonra Denizli’ye nakledilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

Her iki yaşlı kadının hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

 

Kaynak: Buldandayasam.net

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.