Asbaşkan Özpek'den taraftara çağrı!

SPOR 02.11.2018 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Asbaşkan Özpek'den taraftara çağrı!

Denizlispor’da Başkan Yardımcısı ve Taraftardan Sorumlu Asbaşkan olan Yasin Özpek, Adanaspor maçı öncesi taraftarları maça davet etti.   Cumartesi günü saat 13.30'da önemli bir maça çıkacak olan Horozlarda Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, şampiyonluk yolunda taraftarların önemine dikkat çekerek sıralamada ilk ikiye yerleşebilmek bu maçı kazanmaları gerektiğini ifade etti. Özpek,  "Denizlispor büyük bir aile. Bu karşılaşmamızda tribünleri doldurup takımımıza sahip çıkalım. Kale arkası tribünleri dahil stadı doldurmalı ve on ikinci adam olarak takımımıza destek olmalıyız. Bu şehir artık süper ligi hakediyor. Bunu hep beraber başarmalıyız” dedi.   Yeşil siyahlı kulüp, Gold ve VIP tribün bilet fiyatlarını 75 TL, Kapalı B ve D üst 25 TL, Kapalı A ve E üst 15 TL, Kapalı A alt 15 TL, maraton 10 TL, kale arkası ve misafir seyirci bilet fiyatını ise 5'er TL olarak belirledi.

Denizlispor’da Başkan Yardımcısı ve Taraftardan Sorumlu Asbaşkan olan Yasin Özpek, Adanaspor maçı öncesi taraftarları maça davet etti.

 

Cumartesi günü saat 13.30'da önemli bir maça çıkacak olan Horozlarda Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, şampiyonluk yolunda taraftarların önemine dikkat çekerek sıralamada ilk ikiye yerleşebilmek bu maçı kazanmaları gerektiğini ifade etti. Özpek,  "Denizlispor büyük bir aile. Bu karşılaşmamızda tribünleri doldurup takımımıza sahip çıkalım. Kale arkası tribünleri dahil stadı doldurmalı ve on ikinci adam olarak takımımıza destek olmalıyız. Bu şehir artık süper ligi hakediyor. Bunu hep beraber başarmalıyız” dedi.

 

Yeşil siyahlı kulüp, Gold ve VIP tribün bilet fiyatlarını 75 TL, Kapalı B ve D üst 25 TL, Kapalı A ve E üst 15 TL, Kapalı A alt 15 TL, maraton 10 TL, kale arkası ve misafir seyirci bilet fiyatını ise 5'er TL olarak belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.