Yakıt tankerinin pompası alev aldı!

DENİZLİ 03.11.2018 - 11:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yakıt tankerinin pompası alev aldı!

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen olayda, bir fabrikanın karşısında bulunan akaryakıt tankerinin pompasının alev alması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Olayda bir kişi hastaneye kaldırıldı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Aligöz mevkiindeki fabrikanın kendi araçlarına akaryakıt veren pompada yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve fabrika çalışanları tarafından söndürülemedi. Fabrikanın karşısındaki alanda meydana gelen yangın nedeniyle itfaiye ekiplerine haber verildi.   Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, akaryakıt dolu tankerde çıkan yangını kontrol altına alarak olabilecek bir faciayı önledi. Yangına ilk müdahale eden bir kişi dumanlardan etkilendiği için tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.   Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili olarak Jandarma soruşturma başlattı.   Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen olayda, bir fabrikanın karşısında bulunan akaryakıt tankerinin pompasının alev alması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Olayda bir kişi hastaneye kaldırıldı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Aligöz mevkiindeki fabrikanın kendi araçlarına akaryakıt veren pompada yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü ve fabrika çalışanları tarafından söndürülemedi. Fabrikanın karşısındaki alanda meydana gelen yangın nedeniyle itfaiye ekiplerine haber verildi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, akaryakıt dolu tankerde çıkan yangını kontrol altına alarak olabilecek bir faciayı önledi. Yangına ilk müdahale eden bir kişi dumanlardan etkilendiği için tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili olarak Jandarma soruşturma başlattı.

 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.