Bir Domates Yaklaşık 1 Kilogram Geldi

DENİZLİ 05.11.2018 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bir Domates Yaklaşık 1 Kilogram Geldi

Denizli Çameli İlçesi'nde bir yetiştiricinin serasında ürettiği domates yaklaşık  1 kilogram geldi.   Çameli Gökçekaya Mahallesi'nde Mehmet Genç isimli üreticinin serasında yetiştirdiği 'Çameli Kınalısı' domatesi  tam 958 gram geldi. Görenlerin  maşallah dediği ve şaşkınlıkla karşıladığı domatesin hormonsuz olması da dikkatlerden kaçmadı. Çameli'de domates üreticileri, yetiştirdiği ve geliştirdiği domatesleri ihraç etme noktasına geldi. Geçen yıl bir çok yabancı ülkeye ihraç edilen domatesler, her geçen yıl domates seracılığının yayıldığı ilçede, verimli hale geliyor.   Mehmet Genç, daha öncede ürettiği domateslerden 1 kilo 200 gram gelen domatesinin de olduğunu belirtti.  

Denizli Çameli İlçesi'nde bir yetiştiricinin serasında ürettiği domates yaklaşık  1 kilogram geldi.

 

Çameli Gökçekaya Mahallesi'nde Mehmet Genç isimli üreticinin serasında yetiştirdiği 'Çameli Kınalısı' domatesi  tam 958 gram geldi. Görenlerin  maşallah dediği ve şaşkınlıkla karşıladığı domatesin hormonsuz olması da dikkatlerden kaçmadı. Çameli'de domates üreticileri, yetiştirdiği ve geliştirdiği domatesleri ihraç etme noktasına geldi. Geçen yıl bir çok yabancı ülkeye ihraç edilen domatesler, her geçen yıl domates seracılığının yayıldığı ilçede, verimli hale geliyor.

 

Mehmet Genç, daha öncede ürettiği domateslerden 1 kilo 200 gram gelen domatesinin de olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.