Büyükşehir Belediyesi'nden 3 yeni hat hizmete girdi!

DENİZLİ 05.11.2018 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Büyükşehir Belediyesi'nden 3 yeni hat hizmete girdi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ve ulaşım filosuna katılan yerli üretim 80 yeni otobüsten sonra 3 ayrı hat daha hizmete açıldı.   Bugüne kadar 150 otobüsle hizmet veren  Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, vatandaşlardan gelen talep üzerine yeni hat ve mevcut hatlardaki otobüs sayısını arttırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde  80 yeni yerli otobüsü bünyesine katan Büyükşehir Belediyesi açtığı yeni üç hattı bugün hizmete açtı.   Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.  temin edilen 80 otobüsten bir kısmını eksik olan bölgelere takviye olarak hizmete sokarken,  yeni açtığı ve daha önce açılacağını duyurduğu 3 hattı bugün hizmete açtı. Yeni açılan 38 Numara (Otogar-Gümüşler-Adliye), 40 Numara (Bakırlı Kavşağı-Kelleci Kardeşler), 42 Numara (Otogar-Üzerlik-Aşağışamlı) hizmete bugün başladı.   İşte hizmete açılan yeni hatların hareket saatleri;      

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışı ve ulaşım filosuna katılan yerli üretim 80 yeni otobüsten sonra 3 ayrı hat daha hizmete açıldı.

 

Bugüne kadar 150 otobüsle hizmet veren  Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, vatandaşlardan gelen talep üzerine yeni hat ve mevcut hatlardaki otobüs sayısını arttırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz günlerde  80 yeni yerli otobüsü bünyesine katan Büyükşehir Belediyesi açtığı yeni üç hattı bugün hizmete açtı.

 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.  temin edilen 80 otobüsten bir kısmını eksik olan bölgelere takviye olarak hizmete sokarken,  yeni açtığı ve daha önce açılacağını duyurduğu 3 hattı bugün hizmete açtı. Yeni açılan 38 Numara (Otogar-Gümüşler-Adliye), 40 Numara (Bakırlı Kavşağı-Kelleci Kardeşler), 42 Numara (Otogar-Üzerlik-Aşağışamlı) hizmete bugün başladı.

 

İşte hizmete açılan yeni hatların hareket saatleri;

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.