Askeri Yol'da trafik kapalı!

DENİZLİ 06.11.2018 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Askeri Yol'da trafik kapalı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı UKEMO tarafından Askeri yol olarak bilinen Ali Aygören Bulvarı bugün 6 saat ulaşıma kapalı kalacak.   Denizlili sürücülülerin yoğun olarak kullandığı Ali Aygören Bulvarı'nın Çamlık Bulvarı kesişimi ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi kesişimi arasında kalan kısmının Trafik Yönetim sistemi araç sayım cihazlarının montaj ve demontojı işi kapsamında bugün (Salı) saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında taşıt trafiğine kapalı olacağı belirtildi.   Servergazi istikametinden Çamlık istikametine doğru tek şerit halinde açık olan yolda,sürücülerin bu saatler arasında Askeri yol olarak bilinen yolu mecbur olmadığı süre zarfında kullanmamaları belirtildi.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı UKEMO tarafından Askeri yol olarak bilinen Ali Aygören Bulvarı bugün 6 saat ulaşıma kapalı kalacak.

 

Denizlili sürücülülerin yoğun olarak kullandığı Ali Aygören Bulvarı'nın Çamlık Bulvarı kesişimi ile Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi kesişimi arasında kalan kısmının Trafik Yönetim sistemi araç sayım cihazlarının montaj ve demontojı işi kapsamında bugün (Salı) saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında taşıt trafiğine kapalı olacağı belirtildi.

 

Servergazi istikametinden Çamlık istikametine doğru tek şerit halinde açık olan yolda,sürücülerin bu saatler arasında Askeri yol olarak bilinen yolu mecbur olmadığı süre zarfında kullanmamaları belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.