İsmail Baysal evinde ölü bulundu!

DENİZLİ 07.11.2018 - 09:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İsmail Baysal evinde ölü bulundu!

Denizli'nin bir dönem duayen iş adamlarından olan Ali Baysal'ın oğlu ve yine Denizlispor'un eski başkanlarından olan Mustafa Baysal'ın kardeşi İsmail Baysal evinde ölü bulundu.   2008 yılına kadar Denizli’nin önemli sanayi kuruluşlarından olan ve kapanan Göveçlik İplik’in ortaklarından İsmail Baysal (60), Çamlık’taki evinde ölü bulundu. Baysal, eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı evde akşam saatlerinde odasına dinlenmeye çıktı. Baysal’dan uzun süre ses çıkmaması üzerine çocukları odaya girdiğinde babalarının cansız bedeniyle karşılaştı.   Ailesinin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Baysal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Baysal'In cansız bedeni otopsi isin Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Denizli'nin bir dönem duayen iş adamlarından olan Ali Baysal'ın oğlu ve yine Denizlispor'un eski başkanlarından olan Mustafa Baysal'ın kardeşi İsmail Baysal evinde ölü bulundu.

 

2008 yılına kadar Denizli’nin önemli sanayi kuruluşlarından olan ve kapanan Göveçlik İplik’in ortaklarından İsmail Baysal (60), Çamlık’taki evinde ölü bulundu. Baysal, eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı evde akşam saatlerinde odasına dinlenmeye çıktı. Baysal’dan uzun süre ses çıkmaması üzerine çocukları odaya girdiğinde babalarının cansız bedeniyle karşılaştı.
 

Ailesinin sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Baysal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Baysal'In cansız bedeni otopsi isin Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.