18 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor!

DENİZLİ 07.11.2018 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

18 yaşındaki genç kızdan haber alınamıyor!

Denizli Pamukkale İlçesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki genç kızdan 15 gündür haber alınamıyor.   Alınan bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Fesleğen Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan, 2000 doğumlu Gizem Nur Kaya isimli genç kızdan, 24 Ekim 2018 tarihinden itibaren haber alınamıyor.   Anne Huriye Kaya; " Kızım Çarşamba günü babası faturaları yatırmak için evden çıktıktan sonra, arkasından oda çıktı. O saatten sonra tüm armalarımıza rağmen kızımdan haber alamadık. Gidebileceği yerlere baktık ama olumlu bir haber alamadık. Polise kayıp ihbarında bulunduk, hala bir sonuç alınamadı" dedi.   15 gündür Gizem Nur Kaya'dan haber alamayan aile, kızlarını görenlerin insaniyetlik namına 155 polis ihbar hattını veya 541 776 65 58 numaralı telefon hattına bildirmelerini istedi.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki genç kızdan 15 gündür haber alınamıyor.

 

Alınan bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Fesleğen Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan, 2000 doğumlu Gizem Nur Kaya isimli genç kızdan, 24 Ekim 2018 tarihinden itibaren haber alınamıyor.

 

Anne Huriye Kaya; " Kızım Çarşamba günü babası faturaları yatırmak için evden çıktıktan sonra, arkasından oda çıktı. O saatten sonra tüm armalarımıza rağmen kızımdan haber alamadık. Gidebileceği yerlere baktık ama olumlu bir haber alamadık. Polise kayıp ihbarında bulunduk, hala bir sonuç alınamadı" dedi.

 

15 gündür Gizem Nur Kaya'dan haber alamayan aile, kızlarını görenlerin insaniyetlik namına 155 polis ihbar hattını veya 541 776 65 58 numaralı telefon hattına bildirmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.