Bağ evi ve metruk binada yangın!

DENİZLİ 11.11.2018 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bağ evi ve metruk binada yangın!

Denizli'de dün Sarayköy'de bir bağ evinde ve Dakuzkavaklar'da bir metruk binada yangın çıktı.   Sarayköy ilçesi Kumkısık Mahallesi'nde bir bağ evinde meydana gelen yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Gümüşler ve Sarayköy itfaiye keipleri çıkan yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Büyük çapta maddi hasar meydana gelen bağ evindeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.     İkinci yangın ise Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde bulunan bir metruk bina yaşandı. Yangını gören mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kayalık itfaiye ekipleri metruk binada çıkan yangını söndürdü.     Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'de dün Sarayköy'de bir bağ evinde ve Dakuzkavaklar'da bir metruk binada yangın çıktı.

 

Sarayköy ilçesi Kumkısık Mahallesi'nde bir bağ evinde meydana gelen yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Gümüşler ve Sarayköy itfaiye keipleri çıkan yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Büyük çapta maddi hasar meydana gelen bağ evindeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü.

 

 

İkinci yangın ise Pamukkale İlçesi Dokuzkavaklar Mahallesi'nde bulunan bir metruk bina yaşandı. Yangını gören mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kayalık itfaiye ekipleri metruk binada çıkan yangını söndürdü.

 

 

Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.