Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu...

ASAYİŞ 12.11.2018 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu...

Denizli il jandarma komutanlığınca, dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, Bekilli ilçesinde kendilerini telefonda sivil polis olarak tanıtarak yaşlı (1) bayanın dolandırılması olayına karışan (1) şüpheli olayda kullandıkları araç ile Denizli şehir merkezinde, (2) şüpheli ise Sarayköy İlçesi’nde saklandıkları bağ evinde düzenlenen operasyonla yakalandı.    Son (3) ay içinde güney, Buldan, Sarayköy. Acıpayam ve Honaz ilçelerinde telefonla yaşlı vatandaşları dolandıran (7) kişi yakalandı ve (5) faili meçhul telefon dolandırıcılığı olayı aydınlatıldı.   Olayla ilgili yakalanan (7) şüpheli kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna konuldu.  

Denizli il jandarma komutanlığınca, dolandırıcılık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, Bekilli ilçesinde kendilerini telefonda sivil polis olarak tanıtarak yaşlı (1) bayanın dolandırılması olayına karışan (1) şüpheli olayda kullandıkları araç ile Denizli şehir merkezinde, (2) şüpheli ise Sarayköy İlçesi’nde saklandıkları bağ evinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

 

 Son (3) ay içinde güney, Buldan, Sarayköy. Acıpayam ve Honaz ilçelerinde telefonla yaşlı vatandaşları dolandıran (7) kişi yakalandı ve (5) faili meçhul telefon dolandırıcılığı olayı aydınlatıldı.

 

Olayla ilgili yakalanan (7) şüpheli kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna konuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.