Ali Yalçın : Ligin Üzerinde Bir Maç Oynandı...

SPOR 13.11.2018 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın : Ligin Üzerinde Bir Maç Oynandı...

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın 2-1’lik skorla sona eren Kırşehir Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maça çok iyi başladıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ İlk 20 dakikalık süreçte rakibi tam anlamıyla bunalttık. Rakip kalede birçok gol pozisyonu bulduk ve peş peşe gelen gollerle skoru 2-0’a getirdik. Penaltıdan yediğimiz golün ardından biraz oyundan düştük. İkinci yarıda da etkili futbolumuzu sürdürdük. Final paslarında ve son vuruşlarda etkili olabilseydik skor farklı olabilirdi. Son dakikalarda ister istemez rakip takımın baskısı oldu. Ama bu periyotta savunmada açık vermedik. Sonuç itibari ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olduk. Çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Yeniden liderlik koltuğunu devraldık. Kazandığımız için mutluyuz. Bana göre ligin üstünde bir maç oynandı. Birinci ve ikinci sırada yer alan takımlara yakışır bir oyun oldu. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Stadımızı tıklım tıklım doldurarak bizlere 90 dakika boyunca destek oldular. Ligin sonuna kadar her maçta onları yanımızda görmek istiyoruz. Başaracaksak hep birlikte başaracağız.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın 2-1’lik skorla sona eren Kırşehir Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Maça çok iyi başladıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ İlk 20 dakikalık süreçte rakibi tam anlamıyla bunalttık. Rakip kalede birçok gol pozisyonu bulduk ve peş peşe gelen gollerle skoru 2-0’a getirdik. Penaltıdan yediğimiz golün ardından biraz oyundan düştük. İkinci yarıda da etkili futbolumuzu sürdürdük. Final paslarında ve son vuruşlarda etkili olabilseydik skor farklı olabilirdi. Son dakikalarda ister istemez rakip takımın baskısı oldu. Ama bu periyotta savunmada açık vermedik. Sonuç itibari ile sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz olduk. Çocukları tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Yeniden liderlik koltuğunu devraldık. Kazandığımız için mutluyuz. Bana göre ligin üstünde bir maç oynandı. Birinci ve ikinci sırada yer alan takımlara yakışır bir oyun oldu. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Stadımızı tıklım tıklım doldurarak bizlere 90 dakika boyunca destek oldular. Ligin sonuna kadar her maçta onları yanımızda görmek istiyoruz. Başaracaksak hep birlikte başaracağız.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.