Denizlispor Yönetimi, Vali Karahan'ı ziyaret etti...

SPOR 14.11.2018 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Yönetimi, Vali Karahan'ı ziyaret etti...

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeler Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Ali Çetin başkanlığında protokol ziyaretlerine başlayan Denizlispor Yönetim Kurulu, ilk ziyaretini Vali Hasan Karahan'a gerçekleştirerek takımın çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hasan Karahan, Denizlispor’un bulunduğu konumdan oldukça memnun olduklarını belirterek, “Denizlispor’un süper lige çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.   Denizlispor’a gösterdiği ilgiden dolayı Vali Karahan’a teşekkürlerini bildiren Başkan Ali Çetin, “Sizlerin destekleri ve yönetimimizin gayretleri ile takımımızı süper lige çıkaracağız. Ödemelerimizi düzenli bir şekilde gerçekleştirip, futbolcu kardeşlerimizle birlikte süper lig perdesini aralayacağız. O sene bu sene olacak” diye konuştu.

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeler Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Ali Çetin başkanlığında protokol ziyaretlerine başlayan Denizlispor Yönetim Kurulu, ilk ziyaretini Vali Hasan Karahan'a gerçekleştirerek takımın çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hasan Karahan, Denizlispor’un bulunduğu konumdan oldukça memnun olduklarını belirterek, “Denizlispor’un süper lige çıkacağına yürekten inanıyorum” dedi.

 

Denizlispor’a gösterdiği ilgiden dolayı Vali Karahan’a teşekkürlerini bildiren Başkan Ali Çetin, “Sizlerin destekleri ve yönetimimizin gayretleri ile takımımızı süper lige çıkaracağız. Ödemelerimizi düzenli bir şekilde gerçekleştirip, futbolcu kardeşlerimizle birlikte süper lig perdesini aralayacağız. O sene bu sene olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.