Denizl'dei hava durumu!

DENİZLİ 15.11.2018 - 09:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizl'dei hava durumu!

Denizli'de bugün hava çok bulutlu, rüzgar kuzeyden 11 km/sa şeklinde esecek. En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 15 derece olarak gözlemleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğudan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Ayrıca bu sabah ilk saatlerden itibaren zirai faaliyetlerin ve seracılığın sürdüğü İzmir ve Aydın ilinin iç kesimlerinde hafif zirai don, Manisa, Denizli, Isparta ve Burdur illerinde ise orta kuvvette zirai don bekleniyor.   Denizli'de bugün hava çok bulutlu gözlemlenirken, sıcaklıklar 2 ila 4 derece arası düşecek. Cumartesi gününden itibaren yağışların beklendiği Denizli'de, Pazartesi gününde havanın yağışlı olmasına rağmen sıcaklıklar  3-4 derece artacak.   Denizli'de 5 günlük hava raporu;        

Denizli'de bugün hava çok bulutlu, rüzgar kuzeyden 11 km/sa şeklinde esecek. En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 15 derece olarak gözlemleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğudan hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Ayrıca bu sabah ilk saatlerden itibaren zirai faaliyetlerin ve seracılığın sürdüğü İzmir ve Aydın ilinin iç kesimlerinde hafif zirai don, Manisa, Denizli, Isparta ve Burdur illerinde ise orta kuvvette zirai don bekleniyor.

 

Denizli'de bugün hava çok bulutlu gözlemlenirken, sıcaklıklar 2 ila 4 derece arası düşecek. Cumartesi gününden itibaren yağışların beklendiği Denizli'de, Pazartesi gününde havanın yağışlı olmasına rağmen sıcaklıklar  3-4 derece artacak.

 

Denizli'de 5 günlük hava raporu;

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.