İyi Parti, Horozkentspor'u ziyaret etti...

SPOR 15.11.2018 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İyi Parti, Horozkentspor'u ziyaret etti...

İyi Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam ve beraberindeki heyet Horozkentspor Bayan Spor Kulübünü ziyaret etti.   İyi Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam, Horozkentspor Bayan Spor Kulubü Başkanı Kamil Karabuğa, Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aras,Antrenörler Ahmet Özeren ve Hasan Hüseyin Tavlı ile görüşüp desteklerini belirtti. Akçam futbolculara çiçek takdim etti.     Cehaletin en büyük korkusu kadınlardır. Çünkü cehaleti yenebilecek tek unsur kadındır diyen Akçam sözlerini şöyle sürdürdü : "Kadın dünyaya insan getirir, büyütür, yetiştirir. Eğer kadın cehalete bırakılırsa, eğer kadın ikinci planda hor görülürse kadının yetiştirdiği insanda bu ülkeye sadece cehalet getirir. Biz genel başkanı kadın olan bir partinin gençlik Kolları olarak kadınlarımızı cehalete teslim etmeyeceğiz. Buna sebep olacak her etken; karşısında dimdik duran iyi gençliği görecektir.Tüm Denizli halkının horozkent bayan spor klubünün ülke için gurur kaynağı olduğunu unutmaması ve destek vermesi gereklidir"     Ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.    

İyi Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam ve beraberindeki heyet Horozkentspor Bayan Spor Kulübünü ziyaret etti.

 

İyi Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tamer Akçam, Horozkentspor Bayan Spor Kulubü Başkanı Kamil Karabuğa, Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aras,Antrenörler Ahmet Özeren ve Hasan Hüseyin Tavlı ile görüşüp desteklerini belirtti.

Akçam futbolculara çiçek takdim etti.

 

 

Cehaletin en büyük korkusu kadınlardır. Çünkü cehaleti yenebilecek tek unsur kadındır diyen Akçam sözlerini şöyle sürdürdü :

"Kadın dünyaya insan getirir, büyütür, yetiştirir. Eğer kadın cehalete bırakılırsa, eğer kadın ikinci planda hor görülürse kadının yetiştirdiği insanda bu ülkeye sadece cehalet getirir. Biz genel başkanı kadın olan bir partinin gençlik Kolları olarak kadınlarımızı cehalete teslim etmeyeceğiz. Buna sebep olacak her etken; karşısında dimdik duran iyi gençliği görecektir.Tüm Denizli halkının horozkent bayan spor klubünün ülke için gurur kaynağı olduğunu unutmaması ve destek vermesi gereklidir"

 

 

Ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.