Acıpayam Bulvarı'nda kaza: 3 yaralı

ASAYİŞ 16.11.2018 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam Bulvarı'nda kaza: 3 yaralı

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.   Kaza bu sabah 08.30 sularında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana geldi. 48 ANE 706 plakalı araç ile 20 AAT 96 plakalı otomobilin dikkatsizlik sonucu çarpışması sonucu bir otomobil yan yattı. Çarpışmanın etkisi ile 48 plakalı otomobil orta refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. 20 plakalı otomobil ise yan yatarak sürüklendi. Meydana gelen kazada sürücüler İzzet Dalgıç, Erdem Okay ve yolcu Gizem Çetinkaya olmak üzere 3 kişi yaralandı.   Kaza sonrası olay yerine sağlık,itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.   Kaza nedeniyle yol üzerinde trafik kontrollü şekilde sağlanırken, araçların çekilmesi sonucu trafik normal haline döndü.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli Pamukkale İlçesi'nde bu sabah meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

 

Kaza bu sabah 08.30 sularında Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı'nda meydana geldi. 48 ANE 706 plakalı araç ile 20 AAT 96 plakalı otomobilin dikkatsizlik sonucu çarpışması sonucu bir otomobil yan yattı. Çarpışmanın etkisi ile 48 plakalı otomobil orta refüjde bulunan elektrik direğine çarptı. 20 plakalı otomobil ise yan yatarak sürüklendi. Meydana gelen kazada sürücüler İzzet Dalgıç, Erdem Okay ve yolcu Gizem Çetinkaya olmak üzere 3 kişi yaralandı.

 

Kaza sonrası olay yerine sağlık,itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kaza nedeniyle yol üzerinde trafik kontrollü şekilde sağlanırken, araçların çekilmesi sonucu trafik normal haline döndü.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.