Başsavcı Ergül Yılmaz Uyardı!

DENİZLİ 18.11.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başsavcı Ergül Yılmaz Uyardı!

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başsavcı, vekilleri ve savcıların isimlerini kullanarak, dolandırıcıların bir takım soruşturma dosyaları üzerinden, şüpheli ve mağdur yakınlarına yönelik dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduklarını belirtti.   Başsavcı Ergül Yılmaz, bu konuda vatandaşların dikkatli olmasını, dolandırıcıların oyunlarına gemlememeleri konusunda uyarıda bulundu.   Başsavcı Yılmaz; “ Son günlerde edinilen bilgilere göre Denizli Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı Vekilleri ve Cumhuriyet Savcılarımızın adları kullanılarak bir takım soruşturma dosyaları üzerinden, şüpheli ve mağdur yakınlarına yönelik dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğu anlaşılmıştır. Bu iddialara ilişkin gerekli soruşturmalara başlanmış olup fail ya da faillerin tespitine çalışılmaktadır. Ne Cumhuriyet Başsavcısı, ne Başsavcı Vekilleri ne de Cumhuriyet Savcılarının, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve yasalarına aykırı davranışlarda ve maddi menfaat teminine yönelik bir talepte bulunmaları düşünülemez. Bu sebeple bu kişilerin ismi kullanılarak yapılan hiçbir talebe ve verilen vaatlere itibar edilmemesi, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Başsavcı, vekilleri ve savcıların isimlerini kullanarak, dolandırıcıların bir takım soruşturma dosyaları üzerinden, şüpheli ve mağdur yakınlarına yönelik dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduklarını belirtti.

 

Başsavcı Ergül Yılmaz, bu konuda vatandaşların dikkatli olmasını, dolandırıcıların oyunlarına gemlememeleri konusunda uyarıda bulundu.

 

Başsavcı Yılmaz; “ Son günlerde edinilen bilgilere göre Denizli Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı Vekilleri ve Cumhuriyet Savcılarımızın adları kullanılarak bir takım soruşturma dosyaları üzerinden, şüpheli ve mağdur yakınlarına yönelik dolandırıcılık girişimlerinde bulunulduğu anlaşılmıştır. Bu iddialara ilişkin gerekli soruşturmalara başlanmış olup fail ya da faillerin tespitine çalışılmaktadır. Ne Cumhuriyet Başsavcısı, ne Başsavcı Vekilleri ne de Cumhuriyet Savcılarının, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve yasalarına aykırı davranışlarda ve maddi menfaat teminine yönelik bir talepte bulunmaları düşünülemez. Bu sebeple bu kişilerin ismi kullanılarak yapılan hiçbir talebe ve verilen vaatlere itibar edilmemesi, Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.