Eğitim-Bir Sen(2) Üniversite Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunu Yaptı...

DENİZLİ 22.11.2018 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Eğitim-Bir Sen(2) Üniversite Şubesi 3. Olağan Genel Kurulunu Yaptı...

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir Sen Denizli 2 Nolu Şubesi (Üniversite Şubesi) 3. Olağan Genel Kurulu Pamukkale Halk Eğitim Salonunda yapıldı.    Kongrede tek aday olan Mehmet BAYSAL yaptığı konuşmada   "Eğitim-Bir Sen olarak besmele çekerek başlanılan sendikal mücadelede çeyrek asrı devirdik. Genelde Memur-Sen, özelde Eğitim-Bir Sen bu süre zarfında daima milletin, hakkın, haklının yanında, zalimin, zulmün zorbanın karşısında olmuştur. “Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz, ilkesel yolculuğumuzdan sapmayacağız” “Onbir hizmet koluyla, bir milyon üyeyle Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan sendikal hareketimizin, yola çıktığımız ilk günden beri “esnafın camı, milletin arabası, kaldırımın taşıyla asla sorunu olmamıştır ve de olmayacaktır. Sendikacılığı erdemli bir şekilde yapmış, izzetli, şerefli, onurlu bir mücadeleyi Türkiye’de bayraklaştırmış ve sendikacılıkta yeni bir sayfa açmıştır” Çok şükür niyetimiz hayr, akıbetimiz de hayrdır inşaallah. Bu nedenle bugün Türkiye’nin en büyük konfederasyonuyuz" dedi.     BAYSAL, Mevcut Şube Başkanı Selim PARLAZ ve ekibine ayrıca bu güne kadar sendikaya emeği geçenlere ve bütün zorluklara-zorlamalara rağmen Eğitim-Bir Sen Üniversite Şubesinin bir üyesi olma iradesi göstermiş her bir üyeye teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.   Yapılan konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu ve akabinde seçime geçildi. Tek listenin yer aldığı seçim sonrasında Mehmet BAYSAL, Eğitim-Bir-Sen Denizli 2 Nolu Şube Başkanı oldu.     Gerçekleştirilen kongre sonrası yeni yönetim şu şekilde oluştu: Şube Başkanı Mehmet BAYSAL, Başkan Vekili Atalay KALE, Başkan Yardımcısı (Mali İşler) İbrahim OYTUN, Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma)  Ramazan TAŞDEMİR, Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim)  Süleyman AYER, Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu,  Sözleşme) Yusuf ÖKSE, Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler)  Mehmet KIZILOĞLU seçildi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir Sen Denizli 2 Nolu Şubesi (Üniversite Şubesi) 3. Olağan Genel Kurulu Pamukkale Halk Eğitim Salonunda yapıldı. 

 

Kongrede tek aday olan Mehmet BAYSAL yaptığı konuşmada   "Eğitim-Bir Sen olarak besmele çekerek başlanılan sendikal mücadelede çeyrek asrı devirdik. Genelde Memur-Sen, özelde Eğitim-Bir Sen bu süre zarfında daima milletin, hakkın, haklının yanında, zalimin, zulmün zorbanın karşısında olmuştur. “Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz, ilkesel yolculuğumuzdan sapmayacağız” “Onbir hizmet koluyla, bir milyon üyeyle Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan sendikal hareketimizin, yola çıktığımız ilk günden beri “esnafın camı, milletin arabası, kaldırımın taşıyla asla sorunu olmamıştır ve de olmayacaktır. Sendikacılığı erdemli bir şekilde yapmış, izzetli, şerefli, onurlu bir mücadeleyi Türkiye’de bayraklaştırmış ve sendikacılıkta yeni bir sayfa açmıştır” Çok şükür niyetimiz hayr, akıbetimiz de hayrdır inşaallah. Bu nedenle bugün Türkiye’nin en büyük konfederasyonuyuz" dedi.

 

 

BAYSAL, Mevcut Şube Başkanı Selim PARLAZ ve ekibine ayrıca bu güne kadar sendikaya emeği geçenlere ve bütün zorluklara-zorlamalara rağmen Eğitim-Bir Sen Üniversite Şubesinin bir üyesi olma iradesi göstermiş her bir üyeye teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

 

Yapılan konuşmaların ardından yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu ve akabinde seçime geçildi. Tek listenin yer aldığı seçim sonrasında Mehmet BAYSAL, Eğitim-Bir-Sen Denizli 2 Nolu Şube Başkanı oldu.

 

 

Gerçekleştirilen kongre sonrası yeni yönetim şu şekilde oluştu: Şube Başkanı Mehmet BAYSAL, Başkan Vekili Atalay KALE, Başkan Yardımcısı (Mali İşler) İbrahim OYTUN, Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma)  Ramazan TAŞDEMİR, Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim)  Süleyman AYER, Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu,  Sözleşme) Yusuf ÖKSE, Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler)  Mehmet KIZILOĞLU seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.