Denizli Sallandı!

DENİZLİ 23.11.2018 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Sallandı!

Bugün saat 10.45'de merkez üssü Buharkent Kızıldere'de meydana gelen 2.9 şiddetindeki deprem Denizli'de de hissedildi. AFAD ise depremin merkez üssünü Sarayköy olarak açıkladı.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, merkez üssü Buharkent Kızıldere'de, yerin 5 km derinliğinde meydana gelen depremin şiddetini 2.9 olarak duyurdu.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) ise depremin şiddetini 2.9 olarak açıklarken merkez üssünü Denizli Sarayköy ilçesi olarak açıkladı.   Buharkent'te meydana gelen  2.9 şiddetindeki deprem Denizli'de de hissedildi.

Bugün saat 10.45'de merkez üssü Buharkent Kızıldere'de meydana gelen 2.9 şiddetindeki deprem Denizli'de de hissedildi. AFAD ise depremin merkez üssünü Sarayköy olarak açıkladı.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada, merkez üssü Buharkent Kızıldere'de, yerin 5 km derinliğinde meydana gelen depremin şiddetini 2.9 olarak duyurdu.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) ise depremin şiddetini 2.9 olarak açıklarken merkez üssünü Denizli Sarayköy ilçesi olarak açıkladı.

 

Buharkent'te meydana gelen  2.9 şiddetindeki deprem Denizli'de de hissedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.