Çameli'de yayaya otomobil çarptı!

DENİZLİ 25.11.2018 - 09:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli'de yayaya otomobil çarptı!

Denizli Çameli İlçesi Fethiye yolu üzerinde yaya olarak yürüyen Abdultalip Çağdaş, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre,  dün Çameli Cevizli Mahallesi'nde Fethiye Karayolu üzerinde yaya olarak yürüyen 1965 doğumlu ve zihinsel engelli Abdultalip Çağdaş'a Mustafa Elcim idaresindeki 07 EZP 62 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın  etkisi ile ağır yaralanan Çağdaş kaldırıldığı Çameli Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   Çameli'de güler yüzüyle herkesin sevgisini kazanan zihinsel engelli Abdultalip Çağdaş'ın ölümü büyük üzüntü ile karşılandı.   Meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Çameli İlçesi Fethiye yolu üzerinde yaya olarak yürüyen Abdultalip Çağdaş, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre,  dün Çameli Cevizli Mahallesi'nde Fethiye Karayolu üzerinde yaya olarak yürüyen 1965 doğumlu ve zihinsel engelli Abdultalip Çağdaş'a Mustafa Elcim idaresindeki 07 EZP 62 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın  etkisi ile ağır yaralanan Çağdaş kaldırıldığı Çameli Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Çameli'de güler yüzüyle herkesin sevgisini kazanan zihinsel engelli Abdultalip Çağdaş'ın ölümü büyük üzüntü ile karşılandı.

 

Meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.