13 yaşındaki Fadime'den haber alınamıyor!

DENİZLİ 25.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

13 yaşındaki Fadime'den haber alınamıyor!

Denizli Pamukkale İlçesi'nde annesi ile birlikte yaşayan 13 yaşındaki Fadime Kaya isimli kız çocuğundan dünden beri haber alınamıyor.   Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi'nde anne ve babası ayrı olan 13 yaşındaki Fadime Kaya isimli kız çocuğundan dün saat 13.00'dan itibaren haber alınamıyor. Anne Suzan Akcin dün (Cumartesi) günü saat 12.30 sularında yeğeni ile birlikte çarşıya gitti. Anne Suzan Akcin eve döndüğünde kızını evde bulamadı.     Akcin, kızı Fadime Kaya'nın eve döner umuduyla beklemesi uzayınca tedirgin oldu. Gece geç saatlere kadar bekleyen anne, kızından haber alamayınca, karakola kayıp ihbarında bulundu.   Kızının hayatından endişe duyan Suzan Akcin, kızının bulunması için sosyal medyadan yardım istedi. Kızının dün saat 13.00'dan itibaren kayıp olduğunu görenlerin insaniyetlik namına, polise veya 0543 461 55 49 nolu telefonu aramalarını istedi.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde annesi ile birlikte yaşayan 13 yaşındaki Fadime Kaya isimli kız çocuğundan dünden beri haber alınamıyor.

 

Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi'nde anne ve babası ayrı olan 13 yaşındaki Fadime Kaya isimli kız çocuğundan dün saat 13.00'dan itibaren haber alınamıyor. Anne Suzan Akcin dün (Cumartesi) günü saat 12.30 sularında yeğeni ile birlikte çarşıya gitti. Anne Suzan Akcin eve döndüğünde kızını evde bulamadı.

 

 

Akcin, kızı Fadime Kaya'nın eve döner umuduyla beklemesi uzayınca tedirgin oldu. Gece geç saatlere kadar bekleyen anne, kızından haber alamayınca, karakola kayıp ihbarında bulundu.

 

Kızının hayatından endişe duyan Suzan Akcin, kızının bulunması için sosyal medyadan yardım istedi. Kızının dün saat 13.00'dan itibaren kayıp olduğunu görenlerin insaniyetlik namına, polise veya 0543 461 55 49 nolu telefonu aramalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.