35 yıl sonra öğretmenlerine en anlamlı sürpriz!

DENİZLİ 27.11.2018 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

35 yıl sonra öğretmenlerine en anlamlı sürpriz!

Denizli'de 35 yıl önce mezun oldukları Musa Kazım Manasır İlkokulu öğrencileri, Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerine sürpriz yaparak bir araya geldi. Öğretmenleri yoklama aldı ders anlattı.   35 yıl öncenin ilk günkü heyecanını taşıyorlardı. Yıllar sonra ilkokul öğretmenleriyle tekrar göz göze gelmek,aynı havayı solumak, yeniden “ÖĞRETMENİM” diye seslenmek...35 yıl önce kaldıkları yerden devam edebilmek, içlerindeki çocuğu birkaç dakikalığına da olsa tekrar yaşamak amacı ile öğretmenlerine anlamlı sürpriz gerçekleştirdiler. Okulun girişine asılan pankartta "Hababam sınıfı değiliz ama biz sizi unutmadık" yazısını yazdılar.     Kocaman yüreklerindeki titremeyi ellerinde hmek için Musa Kazım Manasır İlkokulu 1983 yılı 5/C öğrencileri, Öğretmenleri Nezahat Baskın Yügen ile bir araya gelmek için kolları sıvadılar. Denizli, Siirt, Uşak, Nazilli, Marmaris'de bulunan 23 öğrenci yaptıkları hazırlıkla Öğretmenleri Nezahat Baskın Yügen'e sürpriz yaptılar. Okul müdürü ile iş birliği yapan öğrenciler, öğretmenlerini okula davet etmek için okul müdürünün eski ve yeni öğretmenlerin buluşması programı yapıyoruz daveti ile okula getirmeyi başardılar.     YOKLAMA ALDI DERS ANLATTI 23 öğrenci yıllar önceki kendi sınıflarında öğretmenlerinin haberi olmadan sıralara oturdular. Sınıf başkanı konuşanları tahtaya yazdı. Sınıfa giren Emekli Öğretmen Nezahat Baskın Yügen, önce çok şaşırdı ve çok mutlu oldu. Yıllar önce ders verdiği öğrencilerini karşısında görünce çok duygulandı. Tıpkı eski günlerdeki gibi yoklama alan Yügen, öğrencilerine ders de anlattı.     5-C öğrencileri ve öğretmenleri Nezahat Baskın Yüğen, yapılan hazırlıkla doyasıya eğlendi. Programın sonrasında 5-C sınıf öğrencileri, Öğretmenleri Yüğen, Okul Müdürü, Öğretmenler ve yeni eğitim gören çocuklar okul önünde toplanarak resimler çektiler.  

Denizli'de 35 yıl önce mezun oldukları Musa Kazım Manasır İlkokulu öğrencileri, Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerine sürpriz yaparak bir araya geldi. Öğretmenleri yoklama aldı ders anlattı.

 

35 yıl öncenin ilk günkü heyecanını taşıyorlardı. Yıllar sonra ilkokul öğretmenleriyle tekrar göz göze gelmek,aynı havayı solumak, yeniden “ÖĞRETMENİM” diye seslenmek...35 yıl önce kaldıkları yerden devam edebilmek, içlerindeki çocuğu birkaç dakikalığına da olsa tekrar yaşamak amacı ile öğretmenlerine anlamlı sürpriz gerçekleştirdiler. Okulun girişine asılan pankartta "Hababam sınıfı değiliz ama biz sizi unutmadık" yazısını yazdılar.

 

 

Kocaman yüreklerindeki titremeyi ellerinde hmek için Musa Kazım Manasır İlkokulu 1983 yılı 5/C öğrencileri, Öğretmenleri Nezahat Baskın Yügen ile bir araya gelmek için kolları sıvadılar. Denizli, Siirt, Uşak, Nazilli, Marmaris'de bulunan 23 öğrenci yaptıkları hazırlıkla Öğretmenleri Nezahat Baskın Yügen'e sürpriz yaptılar. Okul müdürü ile iş birliği yapan öğrenciler, öğretmenlerini okula davet etmek için okul müdürünün eski ve yeni öğretmenlerin buluşması programı yapıyoruz daveti ile okula getirmeyi başardılar.

 

 

YOKLAMA ALDI DERS ANLATTI

23 öğrenci yıllar önceki kendi sınıflarında öğretmenlerinin haberi olmadan sıralara oturdular. Sınıf başkanı konuşanları tahtaya yazdı. Sınıfa giren Emekli Öğretmen Nezahat Baskın Yügen, önce çok şaşırdı ve çok mutlu oldu. Yıllar önce ders verdiği öğrencilerini karşısında görünce çok duygulandı. Tıpkı eski günlerdeki gibi yoklama alan Yügen, öğrencilerine ders de anlattı.

 

 

5-C öğrencileri ve öğretmenleri Nezahat Baskın Yüğen, yapılan hazırlıkla doyasıya eğlendi. Programın sonrasında 5-C sınıf öğrencileri, Öğretmenleri Yüğen, Okul Müdürü, Öğretmenler ve yeni eğitim gören çocuklar okul önünde toplanarak resimler çektiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.