Pamukkale'de otomobil ve ev yangını!

DENİZLİ 27.11.2018 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale'de otomobil ve ev yangını!

Pamukkale İlçesi'nde iki ayrı mahallede yaşanan otomobil ve ev yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Her iki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   Deliktaş Mahallesi'nde seyir halindeki bir otomobilde meydana gelen yangında araç alev topuna döndü. Yangının ihbarı üzerine olay yerine Kayalık İtfaiye ekipleri kısa sürede gelerek müdahalede bulundu. Uzun uğraş sonucu müdahale edilen yangın söndürüldü. Otomobilde meydana gelen yangın nedeniyle araç kullanılmaz hale geldi.     İkinci yangın ise Topraklık Mahallesi'nde tek katlı bir evde meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, alevlerin sardığı evdeki yangın itfaiye ekiplerine ihbar edildi. Kısa sürede yangın yerine gelen Kayalık ve Kınıklı İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.   Yangını kontrol altına almakta zorlanan ekipler, uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı ev, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.   Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Pamukkale İlçesi'nde iki ayrı mahallede yaşanan otomobil ve ev yangını korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Her iki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Deliktaş Mahallesi'nde seyir halindeki bir otomobilde meydana gelen yangında araç alev topuna döndü. Yangının ihbarı üzerine olay yerine Kayalık İtfaiye ekipleri kısa sürede gelerek müdahalede bulundu. Uzun uğraş sonucu müdahale edilen yangın söndürüldü. Otomobilde meydana gelen yangın nedeniyle araç kullanılmaz hale geldi.

 

 

İkinci yangın ise Topraklık Mahallesi'nde tek katlı bir evde meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, alevlerin sardığı evdeki yangın itfaiye ekiplerine ihbar edildi. Kısa sürede yangın yerine gelen Kayalık ve Kınıklı İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

 

Yangını kontrol altına almakta zorlanan ekipler, uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının yapıldığı ev, çıkan yangında kullanılmaz hale geldi.

 

Her iki yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.