Nihat Zeybekci İzmir Büyükşehir Belediye Adayı!

DENİZLİ 27.11.2018 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Nihat Zeybekci İzmir Büyükşehir Belediye Adayı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında İzmir ve Ankara'nın da içinde bulunduğu 20 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı olarak adı geçen Nihat Zeybekci bugün resmen aday olarak gösterildi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı iller Ankara ve İzmir'in yanı sıra Konya, Balıkesir, Muğla, Trabzon, Sakarya, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çanakkale, Çorum, Sivas, Yozgat, Karaman, Muş, Bingöl, Çankırı, Afyonkarahisar. Erdoğan'ın yapacağı açıklama ile AK Parti'nin 60 il belediye başkan adayı açıklanmış olacak.   İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Nihat Zeybekci aday gösterildi.   Erdoğan, bugün Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkanı adayını açıkladı: Afyonkarahisar: Mehmet Zeybek Ankara: Mehmet Özhaseki Balıkesir: Yücel Yılmaz Bingöl: Erdal Arıkan Çanakkale: Ayhan Gider Çankırı: Hüseyin Boz Çorum: Halil İbrahim Aşgın Hatay: İbrahim Güler Eskişehir: Burhan Sakallı İzmir: Nihat Zeybekci Karaman: Mahmut Sami Şahin Konya: Uğur İbrahim Altay Mardin: Mehmet Vejdi Kahraman Muş: Feyat Asya Sakarya: Ekrem Yüce Sivas: Hilmi Bilgin Tokat: Eyüp Eroğlu Trabzon: Murat Zorluoğlu Uşak: Mehmet Çakın Yozgat: Celal Köse  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında İzmir ve Ankara'nın da içinde bulunduğu 20 ilin belediye başkan adaylarını açıklıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı olarak adı geçen Nihat Zeybekci bugün resmen aday olarak gösterildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı iller Ankara ve İzmir'in yanı sıra Konya, Balıkesir, Muğla, Trabzon, Sakarya, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çanakkale, Çorum, Sivas, Yozgat, Karaman, Muş, Bingöl, Çankırı, Afyonkarahisar. Erdoğan'ın yapacağı açıklama ile AK Parti'nin 60 il belediye başkan adayı açıklanmış olacak.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına Nihat Zeybekci aday gösterildi.

 

Erdoğan, bugün Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkanı adayını açıkladı:

Afyonkarahisar: Mehmet Zeybek

Ankara: Mehmet Özhaseki

Balıkesir: Yücel Yılmaz

Bingöl: Erdal Arıkan

Çanakkale: Ayhan Gider

Çankırı: Hüseyin Boz

Çorum: Halil İbrahim Aşgın

Hatay: İbrahim Güler

Eskişehir: Burhan Sakallı

İzmir: Nihat Zeybekci

Karaman: Mahmut Sami Şahin

Konya: Uğur İbrahim Altay

Mardin: Mehmet Vejdi Kahraman

Muş: Feyat Asya

Sakarya: Ekrem Yüce

Sivas: Hilmi Bilgin

Tokat: Eyüp Eroğlu

Trabzon: Murat Zorluoğlu

Uşak: Mehmet Çakın

Yozgat: Celal Köse

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.