Öğrencilerden Öğretmenlere Jest

DENİZLİ 27.11.2018 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Öğrencilerden Öğretmenlere Jest

Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nden Öğretmenlere sürpriz yaptılar. Okulda bulunan 26 öğretmenin karikatürünü yaparak okulda sergilediler.   Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 12/1 şubesindeki öğrenciler Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar gözetiminde öğretmenlere jest olsun diye Öğretmenler Günü'nde okuldaki 26 öğretmenin fotoğraflarından karikatürize etti. Öğrencilerin yaptığı karikatürler okul içerisinde sergilendi. Öğretmenlerin resimlerini karikatürize ederek espiri katan öğrenciler hünerlerini öğretmenlere gösterdi. Kendi karikatürlerini gören öğretmenler olayı tebessümle karşılayarak, öğrencilerin bu jestleri için teşekkür ettiler.     Bu projede unutulan bir  öğretmenin resim vardı. Oda Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar’ın resmi  öğrenciler tarafından karikatüze edilmemesi unutulmuştur yorumlarına neden oldu.    

Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nden Öğretmenlere sürpriz yaptılar. Okulda bulunan 26 öğretmenin karikatürünü yaparak okulda sergilediler.

 

Çameli Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi 12/1 şubesindeki öğrenciler Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar gözetiminde öğretmenlere jest olsun diye Öğretmenler Günü'nde okuldaki 26 öğretmenin fotoğraflarından karikatürize etti. Öğrencilerin yaptığı karikatürler okul içerisinde sergilendi. Öğretmenlerin resimlerini karikatürize ederek espiri katan öğrenciler hünerlerini öğretmenlere gösterdi. Kendi karikatürlerini gören öğretmenler olayı tebessümle karşılayarak, öğrencilerin bu jestleri için teşekkür ettiler.

 

 

Bu projede unutulan bir  öğretmenin resim vardı. Oda Güzel Sanatlar Öğretmeni Fadime Akpınar’ın resmi  öğrenciler tarafından karikatüze edilmemesi unutulmuştur yorumlarına neden oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.