Vatan Partisi'nde Denizli ekonomisi masaya yatırılıyor

SİYASET 28.11.2018 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vatan Partisi'nde Denizli ekonomisi masaya yatırılıyor

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Denizli ekonomisini masaya yatırarak, sorun ve çözüm önerilerini belirleyecekleri "Üreticiler Kurultayı'na" davette bulundu.   Kasapoğlu; "Partimiz Denizli ekonomisini masaya yatırıyor.İşçisinden çiftçisine, esnafından sanayicisine kadar tüm üreticilerin sorunlarını tartışmak ve çözüm önerilerini belirlemek amacıyla bir 'Üreticiler Kurultayı' düzenliyoruz.   Denizlimiz gelişmiş bir tarım bölgesi olduğu kadar,aynı zamanda önemli bir sanayi kentidir.Ekonomik kriz hem çiftçilerimizi hem de  sanayicilerimizi ciddi olarak etkilemiş,bir çok sıkıntılar yaratmıştır.Tarım üreticilerinin en büyük sorunu girdi maliyetlerinin yükselmesi ve ürününü pazarlayabilmektir. Sanayicilerimiz dövizdeki istikrarsızlık,işletme maliyetlerindeki artış,kredi ve finansman sorunlarıyla boğuşmaktadır.İşçilerimiz bırakın yeni haklar elde etmeyi işlerini kaybetmemek için çalışıyor. Bu ekonomik kriz ortamında işçilerle işverenlerin çıkarları örtüşmüştür. Fabrikaların kapanması, üretimin durması sanayiciyi olduğu kadar, işçilerimizin de ekmek teknelerinin yok olmasına neden olmaktadır.Bu nedenle bu gün  sihirli sözcük üretimdir.Tarlaların ekilip biçilmesi,bacaların tütmesi,çarkların dönmesi hem çiftçimizin hem sanayicimizin hem de işçimizin yararınadır.Bu gün uygulanması gereken en doğru ekonomik politika üretici sınıfları sonuna kadar desteklemektir.   Krizin Denizli ekonomisinde yaptığı tahribatın yol açtığı sorunları ve bunlara alınacak önlemleri tartışmak için  7 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Sarmaşık Düğün Salonunda" Denizli Ekonomisi Kriz ve Çözüm" kuraltayı düzenliyoruz.Bu kurultayımıza Genel Başkanımız Dr.Doğu Perinçek,Çiftçi Bürosu Başkanımız Prof.Dr.Cengiz Çakır,Hay-Koop Başkanı Mehmet Varol,sanayici Faruk Alyaz,tekstilci-ekonomist Kubilay Gürsoy panelist olarak katılacaktır.   Konuya duyarlı olan,ülkemizin bu zor günlerinde görüş ve fikirleriyle katkı sunmak isteyen tüm Denizlili yurttaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Denizli ekonomisini masaya yatırarak, sorun ve çözüm önerilerini belirleyecekleri "Üreticiler Kurultayı'na" davette bulundu.

 

Kasapoğlu; "Partimiz Denizli ekonomisini masaya yatırıyor.İşçisinden çiftçisine, esnafından sanayicisine kadar tüm üreticilerin sorunlarını tartışmak ve çözüm önerilerini belirlemek amacıyla bir 'Üreticiler Kurultayı' düzenliyoruz.

 

Denizlimiz gelişmiş bir tarım bölgesi olduğu kadar,aynı zamanda önemli bir sanayi kentidir.Ekonomik kriz hem çiftçilerimizi hem de  sanayicilerimizi ciddi olarak etkilemiş,bir çok sıkıntılar yaratmıştır.Tarım üreticilerinin en büyük sorunu girdi maliyetlerinin yükselmesi ve ürününü pazarlayabilmektir. Sanayicilerimiz dövizdeki istikrarsızlık,işletme maliyetlerindeki artış,kredi ve finansman sorunlarıyla boğuşmaktadır.İşçilerimiz bırakın yeni haklar elde etmeyi işlerini kaybetmemek için çalışıyor. Bu ekonomik kriz ortamında işçilerle işverenlerin çıkarları örtüşmüştür. Fabrikaların kapanması, üretimin durması sanayiciyi olduğu kadar, işçilerimizin de ekmek teknelerinin yok olmasına neden olmaktadır.Bu nedenle bu gün  sihirli sözcük üretimdir.Tarlaların ekilip biçilmesi,bacaların tütmesi,çarkların dönmesi hem çiftçimizin hem sanayicimizin hem de işçimizin yararınadır.Bu gün uygulanması gereken en doğru ekonomik politika üretici sınıfları sonuna kadar desteklemektir.

 

Krizin Denizli ekonomisinde yaptığı tahribatın yol açtığı sorunları ve bunlara alınacak önlemleri tartışmak için  7 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Sarmaşık Düğün Salonunda" Denizli Ekonomisi Kriz ve Çözüm" kuraltayı düzenliyoruz.Bu kurultayımıza Genel Başkanımız Dr.Doğu Perinçek,Çiftçi Bürosu Başkanımız Prof.Dr.Cengiz Çakır,Hay-Koop Başkanı Mehmet Varol,sanayici Faruk Alyaz,tekstilci-ekonomist Kubilay Gürsoy panelist olarak katılacaktır.

 

Konuya duyarlı olan,ülkemizin bu zor günlerinde görüş ve fikirleriyle katkı sunmak isteyen tüm Denizlili yurttaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.