Kızılcabölükspor Ofspor ile 1-1 berabere kaldı...

SPOR 09.12.2018 - 14:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor Ofspor ile 1-1 berabere kaldı...

TFF 3. Ligde yer alan temsilcimiz Kızılcabölükspor’da puan kayıpları sürüyor. Ofspor’un konuğu olan mekik sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.   Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 16.hafta müsabakasında Trabzon temsilcisi Ofspor’a konuk oldu.   Ligde oldukça sıkıntılı günler geçiren Mekik galibiyet parolasıyla çıktığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.   Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanan mücadeleyi Burdur bölgesi hakemlerinden Alper Oran yönetti.   Maça her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi ekip Ofspor ve Kızılcabölükspor zaman zaman gol pozisyonları yakalasalar da bunları değerlendiremediler.   Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.   Ev sahibi Ofspor 2. yarıya gollü başladı.Nevzat Bilen 48. Dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.   Bu golden sonra maçta dengeyi sağlayan temsilcimiz Kızılcabölükspor, aradığı golü 63. Dakikada Gökhan Özer’in ayağından buldu ve maçı 1-1 getirdi.   Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.     Bu sonucun ardından Kızılcabölükspor puanını 24’e , Ofspor ise 23’e yükseltti.

TFF 3. Ligde yer alan temsilcimiz Kızılcabölükspor’da puan kayıpları sürüyor. Ofspor’un konuğu olan mekik sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

 

Kızılcabölükspor TFF 3.Lig 2.Grup 16.hafta müsabakasında Trabzon temsilcisi Ofspor’a konuk oldu.

 

Ligde oldukça sıkıntılı günler geçiren Mekik galibiyet parolasıyla çıktığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

 

Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanan mücadeleyi Burdur bölgesi hakemlerinden Alper Oran yönetti.

 

Maça her iki takımda kontrollü başladı. Ev sahibi ekip Ofspor ve Kızılcabölükspor zaman zaman gol pozisyonları yakalasalar da bunları değerlendiremediler.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

 

Ev sahibi Ofspor 2. yarıya gollü başladı.Nevzat Bilen 48. Dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Bu golden sonra maçta dengeyi sağlayan temsilcimiz Kızılcabölükspor, aradığı golü 63. Dakikada Gökhan Özer’in ayağından buldu ve maçı 1-1 getirdi.

 

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.  

 

Bu sonucun ardından Kızılcabölükspor puanını 24’e , Ofspor ise 23’e yükseltti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.