Denizli'de Yaylada Silah Sesleri Dikkat Çekti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2018 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Yaylada Silah Sesleri Dikkat Çekti

Denizli  Beyağaç ilçesi Topuklu Yaylası'na kamp yapmak için çıkan off-road grubu, yaktıkları ateş başında alkol aldı, silah attı.  Silah atanların arkadaşları tarafından "havaya tut, arabalara tutma" şeklindeki uyarılması dikkat çekti.  Denizli'nin Beyağaç ilçesinde bin 700 rakımda bulunan Topuklu Yaylası'na off-road yapmak için çıkan yaklaşık 40 araçlık grup geceyi Topuklu Yaylası'nda geçirdi. Gece saatlerinde büyük ateş yakan grup üyelerinin alkolün de etkisiyle uzun süre silah atması dikkat çekti.  Silah atılırken birbirini de uyaran grup üyelerinin "havaya tut" sözleri dikkat çekti. Topuklu Yaylası'na kamp için giden bir vatandaşın kameraya kaydettiği o anlarda grup üyeleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar ateş başında silah attı. Beyağaç ilçesine yakın olan ve yolu da yapılan Topuklu Yaylası'nda alkol içilmesini ve silah atılmasını istemeyen vatandaşlar yetkililerin önlem almasını bekliyor.   

Denizli  Beyağaç ilçesi Topuklu Yaylası'na kamp yapmak için çıkan off-road grubu, yaktıkları ateş başında alkol aldı, silah attı.
 Silah atanların arkadaşları tarafından "havaya tut, arabalara tutma" şeklindeki uyarılması dikkat çekti. 
Denizli'nin Beyağaç ilçesinde bin 700 rakımda bulunan Topuklu Yaylası'na off-road yapmak için çıkan yaklaşık 40 araçlık grup geceyi Topuklu Yaylası'nda geçirdi. Gece saatlerinde büyük ateş yakan grup üyelerinin alkolün de etkisiyle uzun süre silah atması dikkat çekti. 
Silah atılırken birbirini de uyaran grup üyelerinin "havaya tut" sözleri dikkat çekti. Topuklu Yaylası'na kamp için giden bir vatandaşın kameraya kaydettiği o anlarda grup üyeleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar ateş başında silah attı. Beyağaç ilçesine yakın olan ve yolu da yapılan Topuklu Yaylası'nda alkol içilmesini ve silah atılmasını istemeyen vatandaşlar yetkililerin önlem almasını bekliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.