Doğan Seyfi Atlı'nın 17. Ölüm Yıldönümü

SPOR 17.12.2018 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Doğan Seyfi Atlı'nın 17. Ölüm Yıldönümü

17 Aralık 2001 günü yaşamını yitiren Denizlispor'un golcü futbolcusu 21 yaşındaki Doğan Seyfi Atlı, ölümünün 17. Yılında sevenleri tarafından unutulmadı.   34 FMC 25 plakalı özel otomobiliyle Aydın'dan Denizli'ye giden Doğan Seyfi, 17 Aralık 20001 günü saat 13.30 sıralarında aşırı hız nedeniyle Dallıca köyü yakınlarında direksiyon kontrolünü yitirerek, köprü bariyerlerine çarpmıştı. Olay yerinde yaşamını kaybeden talihsiz futbolcunun ölümü Denizli'de büyük üzüntü yaratmıştı.     Denizlispor’un o dönem başkanlığını yürüten Mustafa Baysal onu Türkiye’nin kendini ispatlamış ve milli takımda forma giyen golcü oyuncularıyla kıyaslıyordu.    Denizlispor'daki ilk sezonunda genel olarak PAF takımında oynadı ve 24 maçta 21 gol attı. Sezonun 7 maçında ise A Takım'la beraber yer aldı. Denizlispor'daki son sezonunda Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe'ye karşı t gol atıp, takımının Fenerbahçe'yi elemesine yardım etti. Sonra yaptığı açıklamada "Fener'e gol attım, artık beni fark etmişlerdir. Milli Takım'da forma istiyorum" dedi. Denizlispor'da oynadığı 21 lig maçında 1 sarı kart bile görmemişti.   17 Aralık 2001’de özel otomobiliyle Kuşadası’ndan dönerken antrenmana yetişmeye çalışan Doğan Seyfi Atlı Aydın Denizli Otoyolunun Dallıca mevkiinde refüje çarptı. Atlı’nın hayallerini başlamadan bitiren ve genç yaşında gelecek vaat ederken aramızdan ayıran kaza meydana geldi. Aracı metrelerce sürüklendikten sonra takla attı. Genç oyuncu kaldırıldığı hastahane de yalnızca 4 dakika hayata tutunabildi. Hayata ve hayallerine karşı gözlerini yumdu.     10 Eylül 1980 yılında Edirne'nin İpsala ilçesinin Yenikarpuzlu dünyaya geldi. Anafartalarspor'da amatör olarak top koşturan Atlı, 1998 yılında 900  liraya Edirnespor'a geçti. İlk sezon takımıyla üçüncü lige düşse de sonraki sezon attığı 21 gol ile 3. Lig gol kralı oldu. Bu sayede Denizlispor'a geçti.    

17 Aralık 2001 günü yaşamını yitiren Denizlispor'un golcü futbolcusu 21 yaşındaki Doğan Seyfi Atlı, ölümünün 17. Yılında sevenleri tarafından unutulmadı.

 

34 FMC 25 plakalı özel otomobiliyle Aydın'dan Denizli'ye giden Doğan Seyfi, 17 Aralık 20001 günü saat 13.30 sıralarında aşırı hız nedeniyle Dallıca köyü yakınlarında direksiyon kontrolünü yitirerek, köprü bariyerlerine çarpmıştı. Olay yerinde yaşamını kaybeden talihsiz futbolcunun ölümü Denizli'de büyük üzüntü yaratmıştı.

 

 

Denizlispor’un o dönem başkanlığını yürüten Mustafa Baysal onu Türkiye’nin kendini ispatlamış ve milli takımda forma giyen golcü oyuncularıyla kıyaslıyordu. 

 

Denizlispor'daki ilk sezonunda genel olarak PAF takımında oynadı ve 24 maçta 21 gol attı. Sezonun 7 maçında ise A Takım'la beraber yer aldı. Denizlispor'daki son sezonunda Türkiye Kupası maçında Fenerbahçe'ye karşı t gol atıp, takımının Fenerbahçe'yi elemesine yardım etti. Sonra yaptığı açıklamada "Fener'e gol attım, artık beni fark etmişlerdir. Milli Takım'da forma istiyorum" dedi. Denizlispor'da oynadığı 21 lig maçında 1 sarı kart bile görmemişti.

 

17 Aralık 2001’de özel otomobiliyle Kuşadası’ndan dönerken antrenmana yetişmeye çalışan Doğan Seyfi Atlı Aydın Denizli Otoyolunun Dallıca mevkiinde refüje çarptı. Atlı’nın hayallerini başlamadan bitiren ve genç yaşında gelecek vaat ederken aramızdan ayıran kaza meydana geldi. Aracı metrelerce sürüklendikten sonra takla attı. Genç oyuncu kaldırıldığı hastahane de yalnızca 4 dakika hayata tutunabildi. Hayata ve hayallerine karşı gözlerini yumdu.

 

 

10 Eylül 1980 yılında Edirne'nin İpsala ilçesinin Yenikarpuzlu dünyaya geldi. Anafartalarspor'da amatör olarak top koşturan Atlı, 1998 yılında 900  liraya Edirnespor'a geçti. İlk sezon takımıyla üçüncü lige düşse de sonraki sezon attığı 21 gol ile 3. Lig gol kralı oldu. Bu sayede Denizlispor'a geçti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.