Kılıçdaroğlu'ndan Denizli Açıklaması

DENİZLİ 20.12.2018 - 21:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kılıçdaroğlu'ndan Denizli Açıklaması

31 mart yerel seçimleri için CHP ve İYİ parti'nin anlaşma sağlayarak Denizlinin İYİ partiye bırakılması kararı CHP Denizli teşkilatında rahatsızlık yaratmıştı. Bu ittifak konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli ile ilgili açıklama yaptı. Millet ittifakı çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının İYİ Partiye bırakılması CHP denizli teşkilatı tarafından eleştirilmişti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon proğramında bu ittifakla ilgili "İYİ Parti ile görüşmede en çok zorlandığım iller Denizli ve Balıkesir'di." dedi.    

31 mart yerel seçimleri için CHP ve İYİ parti'nin anlaşma sağlayarak Denizlinin İYİ partiye bırakılması kararı CHP Denizli teşkilatında rahatsızlık yaratmıştı. Bu ittifak konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Denizli ile ilgili açıklama yaptı.

Millet ittifakı çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının İYİ Partiye bırakılması CHP denizli teşkilatı tarafından eleştirilmişti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon proğramında bu ittifakla ilgili "İYİ Parti ile görüşmede en çok zorlandığım iller Denizli ve Balıkesir'di." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.