Çivril lider Çal’ı konuk edecek...

SPOR 21.12.2018 - 16:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çivril lider Çal’ı konuk edecek...

Denizli Süper Amatör Küme’de haftanın maçı Pazar günü Çivril’de oynanacak. Yeşil Çivril Belediyespor sahasında lider Çal Belediyespor’u ağırlayacak.   Son altı hafta 18 puan alarak ligde üst sıralara yükselen Yeşil Çivril Belediye spor, geçen yıl BAL’da mücadele eden ve bu sezon Süper Amatör Ligin iddialı takımı lider Çal Belediye Spor ile 23 Aralık Pazar gün saat 14.00 de Ahmetçik stadında karşılaşacak.   Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederken, Çivrilli futbolseverler Çal’a gelip bizim takıma destek veriyordu. Biz aynı bölgenin insanlarıyız. Çivril, Çal, Baklan, Bekilli’yi aynı görüyoruz. Pazar günkü maçta kardeşlerin rekabeti şeklinde geçecek. Dostluk kazanacak, kardeşlik kazanacak. Çivril takımı geçmişte profesyonel ligi gördü. Futbol kültürü üst düzeyde olan Çivril’de maçı kazanıp ilk yarıyı lider tamamlanmanın hesaplarını yapıyoruz. Hak eden kazansın, daha iyi oynayan kazansın. Ancak, sonuçta kazanan dostluk olsun. Biz Çivril ile bir elin parmakları gibiyiz” diye konuştu.  

Denizli Süper Amatör Küme’de haftanın maçı Pazar günü Çivril’de oynanacak. Yeşil Çivril Belediyespor sahasında lider Çal Belediyespor’u ağırlayacak.

 

Son altı hafta 18 puan alarak ligde üst sıralara yükselen Yeşil Çivril Belediye spor, geçen yıl BAL’da mücadele eden ve bu sezon Süper Amatör Ligin iddialı takımı lider Çal Belediye Spor ile 23 Aralık Pazar gün saat 14.00 de Ahmetçik stadında karşılaşacak.

 

Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, “Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederken, Çivrilli futbolseverler Çal’a gelip bizim takıma destek veriyordu. Biz aynı bölgenin insanlarıyız. Çivril, Çal, Baklan, Bekilli’yi aynı görüyoruz. Pazar günkü maçta kardeşlerin rekabeti şeklinde geçecek. Dostluk kazanacak, kardeşlik kazanacak. Çivril takımı geçmişte profesyonel ligi gördü. Futbol kültürü üst düzeyde olan Çivril’de maçı kazanıp ilk yarıyı lider tamamlanmanın hesaplarını yapıyoruz. Hak eden kazansın, daha iyi oynayan kazansın. Ancak, sonuçta kazanan dostluk olsun. Biz Çivril ile bir elin parmakları gibiyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.