CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

SİYASET 24.12.2018 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi’de Eğilim Yoklaması'nda kıyasıya süren mücadelede Merkezefendi Belediye Başkan Adayı’nı belirledi. Şeniz Süzek Doğan, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu.   CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adaylığı için üç adayın yarıştığı ve Bera Palace Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen eğilim yoklaması sabah 08:00 da başladı. 17:00’da oy kullanma işleminin sona ererken yaklaşık 3920 seçmenin yarısının oy kullandığı seçimde 1. çıkan Şeniz Süzek Doğan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu.   Eğilim Yoklaması’na CHP Genel Merkezi’ni temsilen gözlemci olarak Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin katıldı ve sonuçları Aytekin açıkladı. Sabah 08:00’da başlayan ve 17:00’da sona erdikten sonra başlayan sayım sonucuna göre 919 oy alan Şeniz Süzek Doğan CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu. 521 oy alan Sedat Demirci İkinci olurken, 227 Oy olan Sabri Yıldız üçüncü oldu.     Eğilim yoklaması sonrası açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, “Bugün partimizde eğilim yoklaması büyük bir olgunluk içerisinde yapıldı. Öncelikle eğilim yoklamasının şölen havasında geçmesini sağlayan il, ilçe örgütlerimize, kadın kollarımıza ve adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bugün 31 Mart’ın fişeği atıldı Şimdi artık yola çıkma zamanı. Bütün partililerimizle birlikte çalışma zamanı. Ben inanıyorum, 31 Mart akşamı Merkezefendi Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili olacak. Hep birlikte el ele, kol kola çalışacağız” dedi.   “Merkezefendi ilçesini vizyon ilçe haline getireceğiz” diyen Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Merkezefendi, gülen yüzlerin, mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olacak. Meclis üyeliğinden geldiğim için Merkezefendi İlçesinde bulunan mahallelerimizin farklı farklı sorunları olduğunu biliyorum. Bunları tespit ettim. Öncelikle bunları çözeceğiz ve yeni projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz. Tabii ki bir kadın aday olarak, kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimiz var. Bu zamana kadar bunları açıklamamıştık ama artık açıklama zamanı geldi. Artık ev ev gezip, projelerimizi ve kendimizi anlatıp çalışma zamanı. Zaman, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar etme zamanıdır.  Mart’ın sonu bahar diyorum”.   Adaylardan ikinci olan Sedat Demirci, “Kaybedeni olmayan bir seçim yaşadık. Merkezefendi Belediyesi 2019 yılında hepimizin belediyesi olacak. Şeniz Hanım’ı artık Belediye Başkanımız olarak görüyorum. Hep birlikte çalışmaya hazırız” dedi.   Adaylarından üçüncü olan Sabri Yıldız ise, “Önemli olan Merkezefendi Belediyesi’ni almaktır. Çalışmalara hep birlikte devam ederek Merkezefendi’yi Cumhuriyet Halk Partili yapmaya kararlıyız” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi’de Eğilim Yoklaması'nda kıyasıya süren mücadelede Merkezefendi Belediye Başkan Adayı’nı belirledi. Şeniz Süzek Doğan, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu.

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adaylığı için üç adayın yarıştığı ve Bera Palace Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen eğilim yoklaması sabah 08:00 da başladı. 17:00’da oy kullanma işleminin sona ererken yaklaşık 3920 seçmenin yarısının oy kullandığı seçimde 1. çıkan Şeniz Süzek Doğan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Eğilim Yoklaması’na CHP Genel Merkezi’ni temsilen gözlemci olarak Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin katıldı ve sonuçları Aytekin açıkladı. Sabah 08:00’da başlayan ve 17:00’da sona erdikten sonra başlayan sayım sonucuna göre 919 oy alan Şeniz Süzek Doğan CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı oldu. 521 oy alan Sedat Demirci İkinci olurken, 227 Oy olan Sabri Yıldız üçüncü oldu.

 

 

Eğilim yoklaması sonrası açıklama yapan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, “Bugün partimizde eğilim yoklaması büyük bir olgunluk içerisinde yapıldı. Öncelikle eğilim yoklamasının şölen havasında geçmesini sağlayan il, ilçe örgütlerimize, kadın kollarımıza ve adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bugün 31 Mart’ın fişeği atıldı Şimdi artık yola çıkma zamanı. Bütün partililerimizle birlikte çalışma zamanı. Ben inanıyorum, 31 Mart akşamı Merkezefendi Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili olacak. Hep birlikte el ele, kol kola çalışacağız” dedi.

 

“Merkezefendi ilçesini vizyon ilçe haline getireceğiz” diyen Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Merkezefendi, gülen yüzlerin, mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olacak. Meclis üyeliğinden geldiğim için Merkezefendi İlçesinde bulunan mahallelerimizin farklı farklı sorunları olduğunu biliyorum. Bunları tespit ettim. Öncelikle bunları çözeceğiz ve yeni projelerle hizmet etmeye devam edeceğiz. Tabii ki bir kadın aday olarak, kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimiz var. Bu zamana kadar bunları açıklamamıştık ama artık açıklama zamanı geldi. Artık ev ev gezip, projelerimizi ve kendimizi anlatıp çalışma zamanı. Zaman, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar etme zamanıdır.  Mart’ın sonu bahar diyorum”.

 

Adaylardan ikinci olan Sedat Demirci, “Kaybedeni olmayan bir seçim yaşadık. Merkezefendi Belediyesi 2019 yılında hepimizin belediyesi olacak. Şeniz Hanım’ı artık Belediye Başkanımız olarak görüyorum. Hep birlikte çalışmaya hazırız” dedi.

 

Adaylarından üçüncü olan Sabri Yıldız ise, “Önemli olan Merkezefendi Belediyesi’ni almaktır. Çalışmalara hep birlikte devam ederek Merkezefendi’yi Cumhuriyet Halk Partili yapmaya kararlıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.