Ali Yalçın : Genel Anlamda Başarılı Bir İlk Yarı Geçirdik...

SPOR 26.12.2018 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın : Genel Anlamda Başarılı Bir İlk Yarı Geçirdik...

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın, 2018/2019 sezonunun ilk yarısının tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.   Sezonun ilk yarısında genel anlamda başarılı olduklarını belirten Yalçın,’ Sezona başlarken hedefimiz hızlı futbol oynayan, bol gol atan ve izleyenlere keyif veren bir takım yaratmaktı. Bu periyotta bunu başardık ve neler yapabileceğimizi gösterdik. Sakatlıklar ve cezalı oyuncularımızın olduğu kısa bir dönemde inişlerde yaşadık ama üst sıralardan hiç kopmadık. Hedefimiz zaten her zaman için play-off hattının içinde yer alabilmekti ve ilk yarı itibari ile bunu da başardık. 3.ligin en golcü takımı olduk ama bulunduğumuz yere göre fazla gol yediğimizi düşünüyorum. Bu sayıyı daha aza indirmemiz lazım. Deplasmanlarda da puan oranımızı biraz daha yukarı çekeceğiz. İkinci yarıda daha iyi olmak zorundayız. Hedefimizden sapma gibi bir durum yok. Şampiyonluğu kovalamak için her şeyi yapacağız. 3.ligin en zorlu grubunda yer alıyoruz. Neredeyse 10 takım şampiyonluk yarışı içerisinde ve çoğunluğu il takımı. İl takımlarına karşı maddi açıdan mücadele etmek kolay olmuyor ama biz yine elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Kızılcabölükspor ikinci yarıda da herkesin başarıyla söz ettiği bir takım olacak.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın, 2018/2019 sezonunun ilk yarısının tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

Sezonun ilk yarısında genel anlamda başarılı olduklarını belirten Yalçın,’ Sezona başlarken hedefimiz hızlı futbol oynayan, bol gol atan ve izleyenlere keyif veren bir takım yaratmaktı. Bu periyotta bunu başardık ve neler yapabileceğimizi gösterdik. Sakatlıklar ve cezalı oyuncularımızın olduğu kısa bir dönemde inişlerde yaşadık ama üst sıralardan hiç kopmadık. Hedefimiz zaten her zaman için play-off hattının içinde yer alabilmekti ve ilk yarı itibari ile bunu da başardık. 3.ligin en golcü takımı olduk ama bulunduğumuz yere göre fazla gol yediğimizi düşünüyorum. Bu sayıyı daha aza indirmemiz lazım. Deplasmanlarda da puan oranımızı biraz daha yukarı çekeceğiz. İkinci yarıda daha iyi olmak zorundayız. Hedefimizden sapma gibi bir durum yok. Şampiyonluğu kovalamak için her şeyi yapacağız. 3.ligin en zorlu grubunda yer alıyoruz. Neredeyse 10 takım şampiyonluk yarışı içerisinde ve çoğunluğu il takımı. İl takımlarına karşı maddi açıdan mücadele etmek kolay olmuyor ama biz yine elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Kızılcabölükspor ikinci yarıda da herkesin başarıyla söz ettiği bir takım olacak.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.