Çameli ilçesi gece dondu!

DENİZLİ 27.12.2018 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çameli ilçesi gece dondu!

Denizli’de kış aylarından en sert kışın yaşandığı 1325 metre rakımla en yüksek ilçesi olan Çameli'de, hava sıcaklığı gece -10 dereceyi gördü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu.   Meteororloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Ege Bölgesi kıyı kesimlerinde bu geceden başlayarak cuma gününe kadar gece ve sabah saatlerinde hafif, iç kesimlere doğru ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğundan üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir uyarısında bulundu.   Çameli’de termoetreler -10’u gösterirken sabahın erken saatlerinde ise -7  dereceyi  gördü. Hava sıcaklığı Çameli İlçesinin yüksek kesimdeki mahallelerinde ise -12 derece olarak gözlemlenirken, yoldaki su birikintilerinin donduğu ve araçların camlarının buz tuttuğu ifade edildi.   Çameli’de bugün hava parçalı bultulu olarak gözlemlenirken hava sıcaklığı -6 ila 3 derece arası değişeceği tahmin ediliyor. Çameli’de Pazartesi günü ise havanın karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.   Çameli’de 5 günlük hava raporu;  

Denizli’de kış aylarından en sert kışın yaşandığı 1325 metre rakımla en yüksek ilçesi olan Çameli'de, hava sıcaklığı gece -10 dereceyi gördü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu.

 

Meteororloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara ve Ege Bölgesi kıyı kesimlerinde bu geceden başlayarak cuma gününe kadar gece ve sabah saatlerinde hafif, iç kesimlere doğru ise orta kuvvette zirai don riski bulunduğundan üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir uyarısında bulundu.

 

Çameli’de termoetreler -10’u gösterirken sabahın erken saatlerinde ise -7  dereceyi  gördü. Hava sıcaklığı Çameli İlçesinin yüksek kesimdeki mahallelerinde ise -12 derece olarak gözlemlenirken, yoldaki su birikintilerinin donduğu ve araçların camlarının buz tuttuğu ifade edildi.

 

Çameli’de bugün hava parçalı bultulu olarak gözlemlenirken hava sıcaklığı -6 ila 3 derece arası değişeceği tahmin ediliyor. Çameli’de Pazartesi günü ise havanın karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor.

 

Çameli’de 5 günlük hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.