Denizli Çameli ilçesinden İlginç Görüntüler

DENİZLİ 27.12.2018 - 14:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Çameli ilçesinden İlginç Görüntüler

Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Denizli’nin Çameli ilçesinde hava sıcaklığı gündüz eksi  -5, gece ise eksi -12 dereceye kadar düştü. Sular buz tuttunca, buz sarkıtları meydana geldi ve güzel bir görüntü ortaya çıktı.   Denizli’nin Çameli ilçesinde kar yağışı beklenirken  hafif yağmur ile birlikte soğuk hava yüzünü göstermeye başladı. Hava sıcaklığı sabah saatlerinde hissedilebilir derecede azaldı. Termometreler gece eski 12 dereceyi gösterdi. Soğuk hava nedeniyle otomobillerin de camları buz tuttu. Sabahın erken saatlerinde ise -5 dereceyi gören hava sıcaklığı Çameli İlçesinin yüksek kesimlerinde ve mahallelerinde ise yoldaki su birikintilerinin donduğu ve buz tuttuğu görüldü. Yetkililer sabah erken saatlerde ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma olayına karşı vatandaşları uyarırken, havaların soğuması ile birlikte Çameli’de ilk akşam saatlerinde sokaklar bomboş kalmaya başladı. İlçe genelinde bazı güneş enerjilerinin donduğu sıcak suların akmadığı görüldü. 

Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü Denizli’nin Çameli ilçesinde hava sıcaklığı gündüz eksi  -5, gece ise eksi -12 dereceye kadar düştü. Sular buz tuttunca, buz sarkıtları meydana geldi ve güzel bir görüntü ortaya çıktı.

 

Denizli’nin Çameli ilçesinde kar yağışı beklenirken  hafif yağmur ile birlikte soğuk hava yüzünü göstermeye başladı. Hava sıcaklığı sabah saatlerinde hissedilebilir derecede azaldı. Termometreler gece eski 12 dereceyi gösterdi. Soğuk hava nedeniyle otomobillerin de camları buz tuttu. Sabahın erken saatlerinde ise -5 dereceyi gören hava sıcaklığı Çameli İlçesinin yüksek kesimlerinde ve mahallelerinde ise yoldaki su birikintilerinin donduğu ve buz tuttuğu görüldü. Yetkililer sabah erken saatlerde ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma olayına karşı vatandaşları uyarırken, havaların soğuması ile birlikte Çameli’de ilk akşam saatlerinde sokaklar bomboş kalmaya başladı. İlçe genelinde bazı güneş enerjilerinin donduğu sıcak suların akmadığı görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.