Kızılcabölükspor ile Serinhisarspor hazırlık maçında karşılaştı...

SPOR 28.12.2018 - 18:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor ile Serinhisarspor hazırlık maçında karşılaştı...

Kızılcabölükspor : 1 – Serinhisarspor : 2   İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, devre arasındaki ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serinhisarspor ile Şirinköy Stadı’nda karşılaştı ve müsabakadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Kızılcabölükspor'un golü 55.dakikada Ramazan Tarık Ergut’tan gelirken, Serihisarspor.'un gollerini 41.dakikada Ziya Noyin ve 65.dakikada Serkan Özen kendi kalesine attı.   Mekik maça Amaç Ulaş Bayram, Sedat Yahşi, Kadir Kurt, Emrecan Efecanoğlu, Koray Yıldız, Cihat Kahraman, Ersin Aslantoğ, Mustafa Altun, Abdullah Çınar, Emirhan Atilla ve Samet Dağlı 11’i ile çıktı.     İkinci yarıda Yılmaz Ay, Süleyman Turan Teğiz, Ümit Hatipoğlu, Ramazan Özkan, Serkan Özen, Ramazan Tarık Ergut, Ali Helvacı, Emre Sağlık oyuna dahil oldu. Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp müdürü Ahmet Kafes ve kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da karşılaşmayı yakından takip etti.     Maçtan Dakikalar ; Dk 41′ Ceza sahası dışında topla buluşan Ziya’nın yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşunda meşin yuvarlak 90 diye tabir edilen noktadan filelerle buluştu. 0-1 Dk 55′ Sol kanattan bindiren Serkan’ın arka direğe ortasında bomboş pozisyonda Ramazan Tarık’ın plasesinde meşin yuvarlak filelerle buluştu.1-1 Dk 65′ Ceza sahası içinde yaşanan karambolde en son topa dokunan Serkan’ın ters vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-2  

Kızılcabölükspor : 1 – Serinhisarspor : 2

 

İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, devre arasındaki ilk hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Serinhisarspor ile Şirinköy Stadı’nda karşılaştı ve müsabakadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Kızılcabölükspor'un golü 55.dakikada Ramazan Tarık Ergut’tan gelirken, Serihisarspor.'un gollerini 41.dakikada Ziya Noyin ve 65.dakikada Serkan Özen kendi kalesine attı.

 

Mekik maça Amaç Ulaş Bayram, Sedat Yahşi, Kadir Kurt, Emrecan Efecanoğlu, Koray Yıldız, Cihat Kahraman, Ersin Aslantoğ, Mustafa Altun, Abdullah Çınar, Emirhan Atilla ve Samet Dağlı 11’i ile çıktı.

 

 

İkinci yarıda Yılmaz Ay, Süleyman Turan Teğiz, Ümit Hatipoğlu, Ramazan Özkan, Serkan Özen, Ramazan Tarık Ergut, Ali Helvacı, Emre Sağlık oyuna dahil oldu.

Kulüp Başkanı Osman Duran ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp müdürü Ahmet Kafes ve kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da karşılaşmayı yakından takip etti.

 

 

Maçtan Dakikalar ;

Dk 41′ Ceza sahası dışında topla buluşan Ziya’nın yaklaşık 25 metreden çok sert vuruşunda meşin yuvarlak 90 diye tabir edilen noktadan filelerle buluştu. 0-1

Dk 55′ Sol kanattan bindiren Serkan’ın arka direğe ortasında bomboş pozisyonda Ramazan Tarık’ın plasesinde meşin yuvarlak filelerle buluştu.1-1

Dk 65′ Ceza sahası içinde yaşanan karambolde en son topa dokunan Serkan’ın ters vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-2

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.