Kayıp genç kız 15 gündür aranıyor!

DENİZLİ 29.12.2018 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp genç kız 15 gündür aranıyor!

Denizli  Tavas İlçesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki genç kızdan 15 gündür haber alınamıyor. Tüm aramalarına rağmen genç kızı bulamayan aile kayıp polise kayıp ihbarında bulundu.   Edinilen bilgiye göre; Tavas İlçesi’nde 15 gün önce evinden ayrılan Gülcan T. (16) bir daha geri dönmedi. İddilara göre  genç kız 3 gün önce Yenişehir Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde görüldüğü belirtildi. Genç kızın bulunması için, polis ekiplerinin arama çalışmalarını sürdürdüğü, ailesi ve yakınlarının aramalarına rağmen çaresizce bekledikleri  kızları için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.   Ailesi kızlarını görenlerin polis ekiplerine (155) ya da  0506 254 56 28 numaralı telefondan babasına ulaşmasını istedi.

Denizli  Tavas İlçesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki genç kızdan 15 gündür haber alınamıyor. Tüm aramalarına rağmen genç kızı bulamayan aile kayıp polise kayıp ihbarında bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre; Tavas İlçesi’nde 15 gün önce evinden ayrılan Gülcan T. (16) bir daha geri dönmedi. İddilara göre  genç kız 3 gün önce Yenişehir Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde görüldüğü belirtildi. Genç kızın bulunması için, polis ekiplerinin arama çalışmalarını sürdürdüğü, ailesi ve yakınlarının aramalarına rağmen çaresizce bekledikleri  kızları için Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

 

Ailesi kızlarını görenlerin polis ekiplerine (155) ya da  0506 254 56 28 numaralı telefondan babasına ulaşmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.