Kızılcabölükspor : 3- Kale Belediyespor : 1

SPOR 31.12.2018 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kızılcabölükspor : 3- Kale Belediyespor : 1

İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, devre arasındaki ikinci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kale Belediyespor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaştı ve müsabakadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.   Kızılcabölükspor'un golleri12.dakikada Samet Dağlı, 53 ve 61.dakikalarda Oğuzhan Türkmen’den gelirken, Kale Belediyespor'un  tek golünü 30.dakikada penaltıdan Ümit Koz kaydetti. 77.dakikada Emirhan Atilla bir penaltı vuruşunda yararlanamadı. Mekik maça Amaç Ulaş Bayram, Sedat Yahşi, Kadir Kurt, Emrecan Efecanoğlu, Koray Yıldız, İlyas Ural, Taygun Vurgun, Mustafa Altun, Ali Helvacı, Samet Dağlı ve Oğuzhan Türkmen 11’i ile çıktı. İkinci yarıda Yılmaz Ay, Ramazan Özkan, Serkan Özen, Ramazan Tarık Ergut, Emre Sağlık, Emirhan Atilla, Cihat Kahraman oyuna dahil oldu. Kulüp BaşkanıOsman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp müdürü Ahmet Kafes ve kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da karşılaşmayı yakından takip etti.    Maçtan Dakikalar; Dk 12′ Ali’nin defansın arkasına uzun pasına hareketlenen Samet kaleci ile karşı karşıya kaldı. Samet’in plase vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0 Dk 30′ Emrecan’ın müdahalesi ile Koray ceza sahası içinde yerde kaldı ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ümit’in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1 Dk 53′ Kaleci Ferhat’ın bir anlık hatası ile topu kapan Oğuzhan meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1 Dk 61′ Defansın arkasına atılan uzun topa hareketlenen Abdullah bomboş pozisyondaki Oğuzhan’ı düşündü. Oğuzhan’ın plase vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 3-1

İkinci yarı hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kızılcabölükspor, devre arasındaki ikinci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kale Belediyespor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda karşılaştı ve müsabakadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

 

Kızılcabölükspor'un golleri12.dakikada Samet Dağlı, 53 ve 61.dakikalarda Oğuzhan Türkmen’den gelirken, Kale Belediyespor'un  tek golünü 30.dakikada penaltıdan Ümit Koz kaydetti. 77.dakikada Emirhan Atilla bir penaltı vuruşunda yararlanamadı.

Mekik maça Amaç Ulaş Bayram, Sedat Yahşi, Kadir Kurt, Emrecan Efecanoğlu, Koray Yıldız, İlyas Ural, Taygun Vurgun, Mustafa Altun, Ali Helvacı, Samet Dağlı ve Oğuzhan Türkmen 11’i ile çıktı.

İkinci yarıda Yılmaz Ay, Ramazan Özkan, Serkan Özen, Ramazan Tarık Ergut, Emre Sağlık, Emirhan Atilla, Cihat Kahraman oyuna dahil oldu.

Kulüp BaşkanıOsman Duran ve yönetim kurulu üyelerimiz, kulüp müdürü Ahmet Kafes ve kulüp menajeri Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’da karşılaşmayı yakından takip etti.

  

Maçtan Dakikalar;

Dk 12′ Ali’nin defansın arkasına uzun pasına hareketlenen Samet kaleci ile karşı karşıya kaldı. Samet’in plase vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0

Dk 30′ Emrecan’ın müdahalesi ile Koray ceza sahası içinde yerde kaldı ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ümit’in vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1

Dk 53′ Kaleci Ferhat’ın bir anlık hatası ile topu kapan Oğuzhan meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1

Dk 61′ Defansın arkasına atılan uzun topa hareketlenen Abdullah bomboş pozisyondaki Oğuzhan’ı düşündü. Oğuzhan’ın plase vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 3-1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.