Tavas Birlikspor Başkanı Hüseyin Keysan istifa etti...

SPOR 31.12.2018 - 15:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas Birlikspor Başkanı Hüseyin Keysan istifa etti...

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Tavas Birlikspor’da başkan Hüseyin Keysan istifa etti. Başkan Hüseyin Keysan istifasını geri almayacağını ve kendisini destek veren herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.   Tavas Birlikspor’da başkan Hüseyin Keysan,  ani bir kararla istifa ettiğini açıkladı.     Hüseyin Keysan’ın istifası Tavas Birlikspor’lu futbolcular ve yöneticiler ile taraftarlar arasında büyük bir şok etkisi yaratırken, gece boyunca başkan Hüseyin Keysan’ın istifasını geri aldırmak için büyük bir mücadele içine girdiler. İstifasını geri almasının mümkün olmadığını dile getiren Tavas Birlikspor Başkanı Hüseyin Keysan, istifasının sadece işlerinin yoğunluğu nedeniyle açıklarken, kendisine Tavas Birlikspor başkanlığı süresince destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Bölgesel amatör ligde mücadele eden Tavas Birlikspor’da başkan Hüseyin Keysan istifa etti. Başkan Hüseyin Keysan istifasını geri almayacağını ve kendisini destek veren herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Tavas Birlikspor’da başkan Hüseyin Keysan,  ani bir kararla istifa ettiğini açıkladı.

 

 

Hüseyin Keysan’ın istifası Tavas Birlikspor’lu futbolcular ve yöneticiler ile taraftarlar arasında büyük bir şok etkisi yaratırken, gece boyunca başkan Hüseyin Keysan’ın istifasını geri aldırmak için büyük bir mücadele içine girdiler. İstifasını geri almasının mümkün olmadığını dile getiren Tavas Birlikspor Başkanı Hüseyin Keysan, istifasının sadece işlerinin yoğunluğu nedeniyle açıklarken, kendisine Tavas Birlikspor başkanlığı süresince destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.