Sarayköyspor'da transfer hareketliliği...

SPOR 02.01.2019 - 13:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sarayköyspor'da transfer hareketliliği...

Süper Amatör Lig’in şampiyonluk adaylarından Sarayköyspor’da transfer çalışmaları sürüyor.   Cüneyt Dev, Ulaş Çetin, Şevket Gündoğan ve Tayfun Tuncer gibi isimlerin takımdan ayrılması üzerine transfer çalışmalarına başlayan Sarayköyspor’da  gidenlerin yeri çabuk doldu. Sezon ilk yarısını lider Çal Belediyespor’un arkasında 33 puanla 2.sırada tamamlayan Sarayköyspor Şükrü Ayhan, Mehmet Tetik ve Djiehoua ile anlaşmaya vardı.   Sarayköyspor teknik sorumlusu İbrahim Aktürk, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi. Sezonun ilk yarısında talihsiz birçok olay atlattıklarını belirten Aktürk, “Sezonun ilk yarısında birçok talihsiz olay yaşadık. Bazı oyuncularımız ciddi sakatlıklar yaşadı. Acı bir de kaybımız oldu. Takım olarak toparlanmamız biraz zaman aldı. Her şeye rağmen çok fazla bir puan kaybı yaşamdık. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Ayrılan arkadaşlarımızın yerine takviyeler yaptık ve görüşme halinde olduğumuz birkaç arkadaşımız daha var. Sezonun ikinci yarısında hata yapmak istemiyoruz.” açıklamasını yaptı.  

Süper Amatör Lig’in şampiyonluk adaylarından Sarayköyspor’da transfer çalışmaları sürüyor.
 


Cüneyt Dev, Ulaş Çetin, Şevket Gündoğan ve Tayfun Tuncer gibi isimlerin takımdan ayrılması üzerine transfer çalışmalarına başlayan Sarayköyspor’da  gidenlerin yeri çabuk doldu.


Sezon ilk yarısını lider Çal Belediyespor’un arkasında 33 puanla 2.sırada tamamlayan Sarayköyspor Şükrü Ayhan, Mehmet Tetik ve Djiehoua ile anlaşmaya vardı.
 
Sarayköyspor teknik sorumlusu İbrahim Aktürk, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi. Sezonun ilk yarısında talihsiz birçok olay atlattıklarını belirten Aktürk, “Sezonun ilk yarısında birçok talihsiz olay yaşadık. Bazı oyuncularımız ciddi sakatlıklar yaşadı. Acı bir de kaybımız oldu. Takım olarak toparlanmamız biraz zaman aldı. Her şeye rağmen çok fazla bir puan kaybı yaşamdık. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Ayrılan arkadaşlarımızın yerine takviyeler yaptık ve görüşme halinde olduğumuz birkaç arkadaşımız daha var. Sezonun ikinci yarısında hata yapmak istemiyoruz.” açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.