Denizlispor Gazişehir’le Kehinde için rakip oldu...

SPOR 02.01.2019 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Gazişehir’le Kehinde için rakip oldu...

Spor Toto 1. Lig'de Süper Lig hedefi ile yola çıkan Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep bu kez saha dışında da rakip oldu.  Spor Toto 1. Lig’in 2. yarısına Gazişehir Gaziantep deplasmanı ile başlayacak olan yeşil siyahlılar bu maç öncesi Kehinde transferinde rakip oldu.   Ankaragücü’nde fazla forma şansı bulamadığı için yollarını ayıran Lanre Kehinde, Denizlispor ve Gazişehir’i karşı karşıya getirdi. Yeşil siyahlıların yaz transfer sezonunda çok istediği Kehinde ile tekrardan temasa geçmesinin ardından Gazişehir’de rotasını Nijeryalıya çevirdi.   Hücum hattını güçlendirmek isteyen iki takımında 24 yaşındaki oyuncuyu çok istediği öğrenilirken, Denizlispor’un transferi bitirmeye daha yakın olduğu ifade edildi.   Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz’in de Kehinde ismine karşı çıkmadığı, bu transferin kısa sürede sonuca bağlanacağı kaydedildi.   24 yaşındak Nijeryalı forvet Türkiye kariyerine Elazığspor ile başladı. 2016-2017 sezonunda Elazığspor’da giyen genç forvet çıktığı 16 resmi maçta 8 gol kaydetmeyi başardı. Geçtğimiz sezon Ankaragücü’ne transfer olan Kehinde, başkent ekibnde 2017-2018 sezonunda 24 maçın 9’un da ilk 11’de forma şansı buldu, 7 gol kaydetti. Bu sezon Süper Lig’de fazla forma şansı bulamayan Njeryalı Forvet 12 maçın 4’ünde ilk 11 çıktı 2 gol kaydetti. 

Spor Toto 1. Lig'de Süper Lig hedefi ile yola çıkan Denizlispor ve Gazişehir Gaziantep bu kez saha dışında da rakip oldu. 


Spor Toto 1. Lig’in 2. yarısına Gazişehir Gaziantep deplasmanı ile başlayacak olan yeşil siyahlılar bu maç öncesi Kehinde transferinde rakip oldu.

 

Ankaragücü’nde fazla forma şansı bulamadığı için yollarını ayıran Lanre Kehinde, Denizlispor ve Gazişehir’i karşı karşıya getirdi. Yeşil siyahlıların yaz transfer sezonunda çok istediği Kehinde ile tekrardan temasa geçmesinin ardından Gazişehir’de rotasını Nijeryalıya çevirdi.

 

Hücum hattını güçlendirmek isteyen iki takımında 24 yaşındaki oyuncuyu çok istediği öğrenilirken, Denizlispor’un transferi bitirmeye daha yakın olduğu ifade edildi.

 

Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz’in de Kehinde ismine karşı çıkmadığı, bu transferin kısa sürede sonuca bağlanacağı kaydedildi.

 

24 yaşındak Nijeryalı forvet Türkiye kariyerine Elazığspor ile başladı. 2016-2017 sezonunda Elazığspor’da giyen genç forvet çıktığı 16 resmi maçta 8 gol kaydetmeyi başardı. Geçtğimiz sezon Ankaragücü’ne transfer olan Kehinde, başkent ekibnde 2017-2018 sezonunda 24 maçın 9’un da ilk 11’de forma şansı buldu, 7 gol kaydetti. Bu sezon Süper Lig’de fazla forma şansı bulamayan Njeryalı Forvet 12 maçın 4’ünde ilk 11 çıktı 2 gol kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.