Kale Belediyespor Antalya'da...

SPOR 04.01.2019 - 17:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale Belediyespor Antalya'da...

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Kale Belediyespor Antalya’da kampa girdi.   İlk antrenmanını bugün gerçekleştiren yeşil-beyazlı ekipte yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Önceki günlerde Özgür Kulaoğlu, Sinan Bektaş, Abdurrahman Kırmacı, Durmuş Erol, Utkan Devecioğlu, Burak Varmagil gibi isimlerle yollarını ayıran Kale Belediyespor, geride kalan sezonda da Kale Belediyespor forması giyen Bozo ve Ferhat Kölgesiz’le anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz yıl Kale Belediyespor forması giyen bir futbolcuyla daha anlaşma sağlandığı öğrenilirken, pürüzler giderildikten sonra ismin açıklanacağı aktarıldı.   Kale Belediyespor Başkanı Hasan İncekara, “İkinci yarıda daha farklı bir Kale Belediyespor izlettireceğiz.” dedi. Sözlerine devam eden İncekara, “Bildiğiniz üzere takımımız bugün kampa girdi. Denemek amacıyla kamp programına dahil ettiğimiz bazı futbolcular var. Görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Toplamda 5-6 tane transfer yapmayı hedefliyoruz. Bozo ve Ferhat ile anlaşma sağladık. Anlaşma sağladığımız birkaç arkadaşımız daha var ancak küçük pürüzler kaldı. Bu pürüzler giderilmeden isim açıklamak etik olmaz. 2-3 gün içerisinde diğer arkadaşlarımızın durumunu da netleştirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Kale Belediyespor Antalya’da kampa girdi.

 

İlk antrenmanını bugün gerçekleştiren yeşil-beyazlı ekipte yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Önceki günlerde Özgür Kulaoğlu, Sinan Bektaş, Abdurrahman Kırmacı, Durmuş Erol, Utkan Devecioğlu, Burak Varmagil gibi isimlerle yollarını ayıran Kale Belediyespor, geride kalan sezonda da Kale Belediyespor forması giyen Bozo ve Ferhat Kölgesiz’le anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz yıl Kale Belediyespor forması giyen bir futbolcuyla daha anlaşma sağlandığı öğrenilirken, pürüzler giderildikten sonra ismin açıklanacağı aktarıldı.

 

Kale Belediyespor Başkanı Hasan İncekara, “İkinci yarıda daha farklı bir Kale Belediyespor izlettireceğiz.” dedi. Sözlerine devam eden İncekara, “Bildiğiniz üzere takımımız bugün kampa girdi. Denemek amacıyla kamp programına dahil ettiğimiz bazı futbolcular var. Görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Toplamda 5-6 tane transfer yapmayı hedefliyoruz. Bozo ve Ferhat ile anlaşma sağladık. Anlaşma sağladığımız birkaç arkadaşımız daha var ancak küçük pürüzler kaldı. Bu pürüzler giderilmeden isim açıklamak etik olmaz. 2-3 gün içerisinde diğer arkadaşlarımızın durumunu da netleştirmeye çalışacağız.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.