Denizli'nin İlçesinde Kar Kalınlığı 70 Santim Oldu!

DENİZLİ 05.01.2019 - 17:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin İlçesinde Kar Kalınlığı 70 Santim Oldu!

Denizli il merkezine uzaklığı 112 km olan Çameli ilçesi gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Çameli ilçesinin merkezinde ve köylerinde yüksek rakımlı bir bölge olduğundan dolayı kar yağışı gün boyu devam etti.     Kar kalınlığının 37 Santimetreye ulaştığı Çameli ilçe merkezinde, evlerin çatısında biriken kar kalınlığı ise 20 santimetreyi aşmış durumdadır. İlçede gece başlayan kar yağışı gün boyu devam etmesi sebebiyle hayat koşullarını olumsuz yönde etkiledi. İlçenin yüksek rakımlı bölgelerinde ise kar kalınlığının 70 santimetre ile 120 santimetre arasında olduğu tahmin ediliyor. Çameli ilçesinin en yüksek rakımlı olan mahalleleri ise 1570 rakımlı olan Kınııkyeri Mahallesi ve 1540 rakımlı Çiğdemli Mahallesi, yayla bölgelerinde ve Kargın Dağı'nda 200 santimetreyi geçtiği söyleniyor. İlçede kapanan yollarda ve mahalle içlerinde karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.   Çameli İlçesi 5 Günlük Hava Durumu:

Denizli il merkezine uzaklığı 112 km olan Çameli ilçesi gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Çameli ilçesinin merkezinde ve köylerinde yüksek rakımlı bir bölge olduğundan dolayı kar yağışı gün boyu devam etti.

 

 

Kar kalınlığının 37 Santimetreye ulaştığı Çameli ilçe merkezinde, evlerin çatısında biriken kar kalınlığı ise 20 santimetreyi aşmış durumdadır. İlçede gece başlayan kar yağışı gün boyu devam etmesi sebebiyle hayat koşullarını olumsuz yönde etkiledi. İlçenin yüksek rakımlı bölgelerinde ise kar kalınlığının 70 santimetre ile 120 santimetre arasında olduğu tahmin ediliyor. Çameli ilçesinin en yüksek rakımlı olan mahalleleri ise 1570 rakımlı olan Kınııkyeri Mahallesi ve 1540 rakımlı Çiğdemli Mahallesi, yayla bölgelerinde ve Kargın Dağı'nda 200 santimetreyi geçtiği söyleniyor.

İlçede kapanan yollarda ve mahalle içlerinde karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çameli İlçesi 5 Günlük Hava Durumu:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.