Yurtdışından Denizlispor’a Bağış Desteği

SPOR 10.01.2019 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yurtdışından Denizlispor’a Bağış Desteği

Denizlispor’a Almanya Frankfurt’ta gerçekleşen Heimtekstil Fuarı’nda Milletvekili Şahin Tin ve Divan Kurulu Üyesi Zafer Katrancı’nın girişimi ile 100 bin lira destek sağlandı.   Almanya'da gerçekleşen Heimtekstil Fuarı’nda biraraya gelen Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Eski Başkanlardan ve Divan Kurulu Üyes, Zafer Katrancı, Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan ile Alman tekstil firması Lomotex Gmbh sahibi Bernhild Möller, Denizlispor konulu bir sohbet gerçekleşti.     Keyifli geçen sohbet esnasında Milletvekili Şahin Tin, Bernhild Möller'den bağış talebinde bulundu. Bağış talebini kırmayan Möller, Denizlispor Kulübü’ne 50 bin TL bağış yaparak, yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.   Eski başkanlardan ve Divan Kurulu Üyesi Zafer Katrancı ile Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Heimtekstil Fuarı'nda bağış toplamaya devam ediyor. Son olarak Uspar Tekstil sahibi Fevzi Uslu ile görüşen Katrancı, kendisinden Denizlispor'a destek olmasını isteyerek bağış yapmasını istedi. Fevzi Uslu’da 50 bin TL bağışta bulunarak, Denizlispor’a şampiyonluk yolunda başarılar diledi.   Desteklerinden dolayı Uslu'ya teşekkür eden Divan Kurulu Üyesi Zafer Katrancı, hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Taraftar ve şehir artık bütünleşti. Sanayicilerimizin de artık bütünleşmesi gerekiyor. Süper Lig yolunda takımımızın başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.   Yönetim kurulu olarak ciddi bir mesai harcadıklarını belirten Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, "Bu birlikteliğin sonu şampiyonluk olmalı. Tüm bağış yapanlara yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

Denizlispor’a Almanya Frankfurt’ta gerçekleşen Heimtekstil Fuarı’nda Milletvekili Şahin Tin ve Divan Kurulu Üyesi Zafer Katrancı’nın girişimi ile 100 bin lira destek sağlandı.

 

Almanya'da gerçekleşen Heimtekstil Fuarı’nda biraraya gelen Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Eski Başkanlardan ve Divan Kurulu Üyes, Zafer Katrancı, Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan ile Alman tekstil firması Lomotex Gmbh sahibi Bernhild Möller, Denizlispor konulu bir sohbet gerçekleşti.

 

 

Keyifli geçen sohbet esnasında Milletvekili Şahin Tin, Bernhild Möller'den bağış talebinde bulundu. Bağış talebini kırmayan Möller, Denizlispor Kulübü’ne 50 bin TL bağış yaparak, yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

 

Eski başkanlardan ve Divan Kurulu Üyesi Zafer Katrancı ile Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Heimtekstil Fuarı'nda bağış toplamaya devam ediyor. Son olarak Uspar Tekstil sahibi Fevzi Uslu ile görüşen Katrancı, kendisinden Denizlispor'a destek olmasını isteyerek bağış yapmasını istedi. Fevzi Uslu’da 50 bin TL bağışta bulunarak, Denizlispor’a şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

 

Desteklerinden dolayı Uslu'ya teşekkür eden Divan Kurulu Üyesi Zafer Katrancı, hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Taraftar ve şehir artık bütünleşti. Sanayicilerimizin de artık bütünleşmesi gerekiyor. Süper Lig yolunda takımımızın başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

 

Yönetim kurulu olarak ciddi bir mesai harcadıklarını belirten Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, "Bu birlikteliğin sonu şampiyonluk olmalı. Tüm bağış yapanlara yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.