Talihsiz yolcu kanlar içinde kaldı!

ASAYİŞ 11.01.2019 - 09:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Talihsiz yolcu kanlar içinde kaldı!

Denizli’de bu sabah meydana gelen talihsiz kazada belediye otobüsündeki yolcu kanlar içinde kaldı.   Olay; bu sabah 08.15 sularında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 BLD 388 plakalı 19 numaralı hat üzerinde çalışan halk otobüsü, Sanat Merkezi durağında yolcularını aldı. Yolcuları aldıktan sonra hareket eden otobüste bulunan 60 yaşlarındaki erkek yolcu dengesini kaybederek başını çarptı. Meydana gelen talihsiz kazada yolcunun başından aldığı darbe sonucu kanlar içinde kaldı.   Olayı fark eden otobüs şoförü, otobüsü hemen durdurdu ve yaralı yolcuya müdahalede bulundu. Şoför ve diğer yolcuların yardımı ile koltuğa oturtulan yaşlı adamın bilinci yerinde ancak başından aldığı darbe sonucu kanaması devam ediyordu. Olay sağlık ekiplerine bildirildi.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam daha sonra ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Denizli’de bu sabah meydana gelen talihsiz kazada belediye otobüsündeki yolcu kanlar içinde kaldı.

 

Olay; bu sabah 08.15 sularında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 20 BLD 388 plakalı 19 numaralı hat üzerinde çalışan halk otobüsü, Sanat Merkezi durağında yolcularını aldı. Yolcuları aldıktan sonra hareket eden otobüste bulunan 60 yaşlarındaki erkek yolcu dengesini kaybederek başını çarptı. Meydana gelen talihsiz kazada yolcunun başından aldığı darbe sonucu kanlar içinde kaldı.

 

Olayı fark eden otobüs şoförü, otobüsü hemen durdurdu ve yaralı yolcuya müdahalede bulundu. Şoför ve diğer yolcuların yardımı ile koltuğa oturtulan yaşlı adamın bilinci yerinde ancak başından aldığı darbe sonucu kanaması devam ediyordu. Olay sağlık ekiplerine bildirildi.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam daha sonra ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.