300 Çocuk Hilal Cami’de Buluştu!

DENİZLİ 13.01.2019 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

300 Çocuk Hilal Cami’de Buluştu!

Denizli Hilal Cami’de bu sabah eşine ender rastlanır bir güzellik daha yaşandı. 300 çocuk sabah namazında buluştu.    Merkezefendi İlçe Müftülüğü’ne bağlı ve Üçlerde bulunan Hilal Cami’de bu sabah çocukların cıvıltıları ile Sabah Namazı kılındı. Hilal Cami yetkilileri tarafından geçtiğimiz yıl birçok etkinlik düzenlendi. 2019 yılının ilk ayında ise çocuklara cami sevgisi ve namaz sevgisi aşılamak adına yapılan etkinlikte 300 çocuk bu sabah Hilal Camii’nde bir araya geldi.     Denizli İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı sabah namazı buluşmasında çocuklara, “Cami Arkadaşım Cennet Yoldaşım” sloganı ile çocukların kaynaşması sağlandı. Program ilahiler eşliğinde sürerken, hafızlık okuyan öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Yarışmalar düzenlenen programda çocukların birbirlerine hediye takdim etmesinin ardından verilen ikramlarla program son buldu.  

Denizli Hilal Cami’de bu sabah eşine ender rastlanır bir güzellik daha yaşandı. 300 çocuk sabah namazında buluştu.

 

 Merkezefendi İlçe Müftülüğü’ne bağlı ve Üçlerde bulunan Hilal Cami’de bu sabah çocukların cıvıltıları ile Sabah Namazı kılındı. Hilal Cami yetkilileri tarafından geçtiğimiz yıl birçok etkinlik düzenlendi. 2019 yılının ilk ayında ise çocuklara cami sevgisi ve namaz sevgisi aşılamak adına yapılan etkinlikte 300 çocuk bu sabah Hilal Camii’nde bir araya geldi.

 

 

Denizli İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı sabah namazı buluşmasında çocuklara, “Cami Arkadaşım Cennet Yoldaşım” sloganı ile çocukların kaynaşması sağlandı. Program ilahiler eşliğinde sürerken, hafızlık okuyan öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Yarışmalar düzenlenen programda çocukların birbirlerine hediye takdim etmesinin ardından verilen ikramlarla program son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.