Denizli'de nerelerde su kesintisi yaşanacak ?

DENİZLİ 14.01.2019 - 15:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de nerelerde su kesintisi yaşanacak ?

Denizli'de hangi ilçelerde ve mahallelerde su kesintisi olacak ? Denizli Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) su kesintisinden etkilenecek mahalleleri resmi sayfası üzerinden paylaştı. Peki, Denizli'de sular ne zaman gelecek?   Denizli'de nerelerde su kesintisi yaşanıyor. Kesintilerden etkilenen vatandaşlar, ‘Denizli'de sular ne zaman gelecek?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte su kesintisi yaşanacak olan bölgeler için,  14 Ocak 2019 Pazartesi  tarihli kesinti programını sizler için hazırladık. Bizim mahalleye ne zaman vezne geliyor ? Sorusunun cevabı burada... 2019 OCAK AYI GEZİCİ VEZNE LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...   TAVAS İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019 Kesinti Tipi: Plansız Başlangıç Saati: 10:29:20 Bitiş Saati: Belirtilmemiş Kesinti Açıklaması: ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK. Mahalleler: Kızıcabölük   SARAYKÖY İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019 Kesinti Tipi: Plansız Başlangıç Saati: 11:46:52 Bitiş Saati: Belirtilmemiş Kesinti Açıklaması: ALTYAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA OLUŞAN ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK. Mahalleler: Atatürk, Bala bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.   SARAYKÖY İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019-2.Bölge Kesinti Tipi: Plansız Başlangıç Saati: 14:08:22 Bitiş Saati: Belirtilmemiş Kesinti Açıklaması: ALTYAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA OLUŞAN ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK. Mahalleler: Aşağı, Turan, bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.       BAKLAN İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019 Kesinti Tipi: Plansız Başlangıç Saati: 12:43:14 Bitiş Saati: Belirtilmemiş Kesinti Açıklaması: ALTYAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA OLUŞAN ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK. Mahalleler: Gökpınar,Gürlük,Kirazlı  bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.   HONAZ  İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019 Kesinti Tipi: Plansız Başlangıç Saati: 15:26:28 Bitiş Saati: Belirtilmemiş Kesinti Açıklaması: ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK Mahalleler: Emirazizli mahallesi bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.

Denizli'de hangi ilçelerde ve mahallelerde su kesintisi olacak ? Denizli Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) su kesintisinden etkilenecek mahalleleri resmi sayfası üzerinden paylaştı. Peki, Denizli'de sular ne zaman gelecek?

 

Denizli'de nerelerde su kesintisi yaşanıyor. Kesintilerden etkilenen vatandaşlar, ‘Denizli'de sular ne zaman gelecek?’ sorusuna yanıt arıyor.

İşte su kesintisi yaşanacak olan bölgeler için,  14 Ocak 2019 Pazartesi  tarihli kesinti programını sizler için hazırladık.

Bizim mahalleye ne zaman vezne geliyor ? Sorusunun cevabı burada...

2019 OCAK AYI GEZİCİ VEZNE LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

TAVAS İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019

Kesinti Tipi: Plansız

Başlangıç Saati: 10:29:20

Bitiş Saati: Belirtilmemiş

Kesinti Açıklaması: ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK.

Mahalleler: Kızıcabölük

 

SARAYKÖY İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019

Kesinti Tipi: Plansız

Başlangıç Saati: 11:46:52

Bitiş Saati: Belirtilmemiş

Kesinti Açıklaması: ALTYAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA OLUŞAN ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK.

Mahalleler: Atatürk, Bala bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.

 

SARAYKÖY İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019-2.Bölge

Kesinti Tipi: Plansız

Başlangıç Saati: 14:08:22

Bitiş Saati: Belirtilmemiş

Kesinti Açıklaması: ALTYAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA OLUŞAN ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK.

Mahalleler: Aşağı, Turan, bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.

 

 

 

BAKLAN İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019

Kesinti Tipi: Plansız

Başlangıç Saati: 12:43:14

Bitiş Saati: Belirtilmemiş

Kesinti Açıklaması: ALTYAPI ÇALIŞMALARI ESNASINDA OLUŞAN ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK.

Mahalleler: Gökpınar,Gürlük,Kirazlı  bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.

 

HONAZ  İLÇESİ SU KESİNTİSİ PROGRAMI 14 OCAK 2019

Kesinti Tipi: Plansız

Başlangıç Saati: 15:26:28

Bitiş Saati: Belirtilmemiş

Kesinti Açıklaması: ANA ŞEBEKE ARIZASI NEDENİ İLE SULAR KESİK

Mahalleler: Emirazizli mahallesi bölgeleri kesintiden etkilenecek olan bölgeler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.