Denizli'de kar ve yağmur etkisini gösterdi!

DENİZLİ 15.01.2019 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kar ve yağmur etkisini gösterdi!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 9 derece arası değişirken, hava karla karışık yağmur şeklinde gözlemleniyor. Sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde ve ilçelerde kar yağışı şeklinde meydana geldi.   Alınan son bilgilere göre, Pamukkale İlçesi, Teleferik, Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran mevkilerinde, Serinhisar, Tavas, Acıpayam ve Çameli İlçelerinde ve bir çok ilçede karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışın meydana geldiği belirtildi. Cankurtaran bölgesinde zincirsiz araçların geçişine müsade edilmediği ifade edildi.     Meteoroloji Uyardı! Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda; Rüzgarın Salı günü (Bugün)  öğle saatlerinden itibaren Ege ve Marmara bölgeleri ile zamanla Batı Karadeniz'de kuzey yönlerden fırtına (60-80 km/saat); İstanbul'un kuzey kesimlerinde zaman zaman kuvvetli fırtına (90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı veya kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır şeklinde ifadeye yer verildi.   Bagbaşı Yaylası!   Denizli Kayak Merkezi  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 6 ila 9 derece arası değişirken, hava karla karışık yağmur şeklinde gözlemleniyor. Sabah saatlerinden itibaren kent merkezinde etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde ve ilçelerde kar yağışı şeklinde meydana geldi.

 

Alınan son bilgilere göre, Pamukkale İlçesi, Teleferik, Bağbaşı Yaylası, Cankurtaran mevkilerinde, Serinhisar, Tavas, Acıpayam ve Çameli İlçelerinde ve bir çok ilçede karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışın meydana geldiği belirtildi. Cankurtaran bölgesinde zincirsiz araçların geçişine müsade edilmediği ifade edildi.

 

 

Meteoroloji Uyardı!

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda; Rüzgarın Salı günü (Bugün)  öğle saatlerinden itibaren Ege ve Marmara bölgeleri ile zamanla Batı Karadeniz'de kuzey yönlerden fırtına (60-80 km/saat); İstanbul'un kuzey kesimlerinde zaman zaman kuvvetli fırtına (90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Çarşamba sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, kar yağışı veya kar örtüsü olan bölgelerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır şeklinde ifadeye yer verildi.

 

Bagbaşı Yaylası!

 

Denizli Kayak Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.