Denizlispor'da Cihan Özkaymak ile yollar ayrıldı...

SPOR 15.01.2019 - 11:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Cihan Özkaymak ile yollar ayrıldı...

Denizlispor Cihan Özkaymak ile yollar ayrıldı.   Denizlispor’da Cihan Özkaymak ile yollar ayrıldı. Yeşil siyahlılarda Antalya kampının ardından 3. ayrılık gerçekleşti. Daha önce Cenk Güvenç ve Mehmet Taş ile yollarını ayıran Denizlispor 5.5 yıldır yeşil siyahlı formayı giyen Cihan Özkaymak’la yollar ayrıldı.   Alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtar çeken Cihan, Antalya kampında takımla beraber çalışmıştı.   Tecrübeli futbolcu Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusundan takımdan gönderildi.   Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Cihan Özkaymak, “Dile kolay tam 5.5 sezon. Ligde kalma savaşları, huzurlu sezonlar, sakatlıklar, güzel anılar ve yaşanmışlıklar. Denizlispor formasıyla tam 5.5 sezon sonra yollarım ayrılıyor. Kolay değil, ikinci evimden ayrılıyorum. Üzerimde emeği olan herkese, çalışanlara, personele teşekkür ederim. Hoşça kal Denizlispor, şampiyonluk yolunda başarılar, kalbim sizinler her zaman” ifadelerini kullandı.   Yeşil siyahlı forma altında 101 karşılaşmaya çıkan Cihan 10 gol, 1 asistlik performans göstermişti. Deneyimli oyuncunun 1. Lig olmazsa 2. Lig’de bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.  

Denizlispor Cihan Özkaymak ile yollar ayrıldı.

 

Denizlispor’da Cihan Özkaymak ile yollar ayrıldı. Yeşil siyahlılarda Antalya kampının ardından 3. ayrılık gerçekleşti. Daha önce Cenk Güvenç ve Mehmet Taş ile yollarını ayıran Denizlispor 5.5 yıldır yeşil siyahlı formayı giyen Cihan Özkaymak’la yollar ayrıldı.

 

Alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübe ihtar çeken Cihan, Antalya kampında takımla beraber çalışmıştı.

 

Tecrübeli futbolcu Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusundan takımdan gönderildi.

 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Cihan Özkaymak, “Dile kolay tam 5.5 sezon. Ligde kalma savaşları, huzurlu sezonlar, sakatlıklar, güzel anılar ve yaşanmışlıklar. Denizlispor formasıyla tam 5.5 sezon sonra yollarım ayrılıyor. Kolay değil, ikinci evimden ayrılıyorum. Üzerimde emeği olan herkese, çalışanlara, personele teşekkür ederim. Hoşça kal Denizlispor, şampiyonluk yolunda başarılar, kalbim sizinler her zaman” ifadelerini kullandı.

 

Yeşil siyahlı forma altında 101 karşılaşmaya çıkan Cihan 10 gol, 1 asistlik performans göstermişti. Deneyimli oyuncunun 1. Lig olmazsa 2. Lig’de bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.