Acıpayam'da ayrılık rüzgarları...

SPOR 15.01.2019 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da ayrılık rüzgarları...

Denizli Süper Amatör Lig takımlarından Acıpayam Belediyespor 6 futbolcusu ile yollarını ayırdı.   Eflatun beyazlılar ilk yarıda kadrosunda bulunan Mustafa Arıkan, Batuhan Korkmaz, Muhammed Yılmaz, Pavel Sultanov, Serdar Öztan ve Ahmet Tuncal ile yollarını ayırdı.   Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Kesici kulübe katkı veren ve takımdan ayrılmak isteyen 6 futbolcuya ayrı ayrı teşekkür ederek futbol yaşantılarında başarılar dilediğini söyledi.   Dış transferde ise görüşme halinde oldukları futbolcular ile bu hafta içinde imza atacaklarını da belirten başkan Kesici, ikinci yarı maçlarının ilk maçlara göre daha çekişmeli geçeceğini ifade etti.  

Denizli Süper Amatör Lig takımlarından Acıpayam Belediyespor 6 futbolcusu ile yollarını ayırdı.

 

Eflatun beyazlılar ilk yarıda kadrosunda bulunan Mustafa Arıkan, Batuhan Korkmaz, Muhammed Yılmaz, Pavel Sultanov, Serdar Öztan ve Ahmet Tuncal ile yollarını ayırdı.

 

Acıpayam Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Kesici kulübe katkı veren ve takımdan ayrılmak isteyen 6 futbolcuya ayrı ayrı teşekkür ederek futbol yaşantılarında başarılar dilediğini söyledi.

 

Dış transferde ise görüşme halinde oldukları futbolcular ile bu hafta içinde imza atacaklarını da belirten başkan Kesici, ikinci yarı maçlarının ilk maçlara göre daha çekişmeli geçeceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.